Sommerkunst på Konventum

Danmarks største private kunstsamling

Hver torsdag i uge 26-29 kan du komme med på en unik kunstrundvisning blandt Danmarks største private samling af nutidskunst fra 1950erne til i dag. En enestående samling på 1.200 værker og med over 100 repræsenterede danske kunstnere. Oplev bl.a. vores helt nye værker af Katrine Ærtebjerg, Jacob Brostrup og Kristian Hornsleth.

Vores dygtige kunstrundviser Georg Mathiasen viser rundt og arrangementet afsluttes med kaffe og hjemmebagt kage i Konventums dagligstuer. Kunsten er tilgængelig i alle vores lokaler og byder derfor på en helt anden præsentation og inspiration end på et museum. 


Golfophold

Spis, sov og spil golf

Spil golf på Konventum og få overnatning i standardværelse for 2 personer, inkl. morgenbuffet, middag for to personer i vores restaurant med udsigt over Øresund, 18 hullers Green Fee for 2 personer til vores nabo Helsingør Golf Club og gratis spilletid på Konventums egen smukke 9 hullers par 3 bane.

Pr. person i standard dobbeltværelse kr. 1.095,-

Tee off-tid bestilles direkte hos Helsingør Golf Club på www.golfbox.dk eller på +45 49 21 29 70. Du kan leje golfbags på Konventum.


Vildtaften, vin & skovtur

21. & 22. oktober 2016

Konventums Vildtaften bliver stadig mere populær. Derfor har vi udvidet til to dage, så alle kan få del i de lækre vildtretter, som vores dygtige kokke tryller frem.

Om fredagen kan I inden middagen deltage i et spændende vinforedrag med vores sommerlier, inkl. smagning. Om lørdagen kan I komme med på en stemningsfuld tur rundt i skoven i selskab med dygtige naturvejledere, der fortæller om skovens liv og udvikling, inden vi går til bords. Vælg mellem de to datoer via linket.


Firmajulefrokost

Fredage & lørdage i november og december

Ingen jul uden Konventums overdådige klassiske julefrokostbuffet. I år har vi udvidet buffeten med syv ekstra lækre retter, både af det sure og det søde, det sunde og det syndige. Derudover byder vi på LIVE band hver aften med Morten Fleck band, så her finder I alle ingredienserne til en rigtig god fest. På Konventum råder vi desuden over 222 værelser, så I kan få en god nats søvn og spise en lækker morgenbuffet, inden turen går hjem til familien. Se menu og priser her.

Julefrokost for hele familien

Søndag 4. december kl. 13

Nu kan du slippe for selv at bakse med stegte sild, sylte og mørbradsbøffer, for på Konventum kan du forkæle hele familien med en skøn julefrokost for både store og små. Vi byder på en overdådig buffet af gode, klassiske juleretter med masser af hjemmelavede delikatesser og lokale specialiteter af gode råvarer. Og i år har vores kokke udviklet syv ekstra retter, så der er rigeligt til alle. Hvis I også ønsker at opleve den helt særlige julestemning i Helsingør og klare lidt af juleindkøbene, så kan I booke et af vores skønne værelser i forbindelse med julefrokosten. Se pris og menu her

 


Gå på opdagelse i Helsingør

Konventum ligger 2.5 km fra Helsingør centrum i smukke, grønne omgivelser. Vores nabo til den ene side er Helsingør Golf Club og til den anden side er det Øresund.

I Helsingør kan du opleve mange store seværdigheder, bl.a Kronborg, M/S Søfartsmuseet, Kulturværftet, Toldkammeret og det hyggelige gamle bycentrum med gågader og mange spændende butikker, caféer og restauranter.  

Besøg Konventum

Ønsker du at booke en konference, et selskab, et hotelophold eller et kursus på Konventum, er du velkommen til at tage fat i os for at få et tilbud på dit arrangement.

Sommerkunst på Konventum

Kom med på kunstrundvisning og oplev de helt nye værker i Danmarks største private kunstsamling på Konventum.

Aktiviteter

Brug vores motionsrum, lån en cykel, spil golf eller billard.. der er masser af muligheder!

Hotel & Overnatning

Antal nætter

Fra dato

Til