Web Content Display Web Content Display

slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image

Web Content Display Web Content Display

Asset Publisher Asset Publisher

Vintergourmet & Kunst

Lørdag 20. februar kl. 16

Bryd den lange vinter med en udsøgt aften på Konventum. Vi starter med en kunstrundvisning blandt Danmarks største private kunstsamling. Efterfølgende serverer vi en syv retters luksusmenu af høj gastronomisk kvalitet. Til Vintergourmet folder vores dygtige kokke alle deres talenter ud, når de inspirerer, pirrer og imponerer vores smagsløg med nye, spændende og delikate retter. Vores dygtige restaurantchef byder på en helt særlig tilpasset vinmenu, der er nøje afstemt efter hver enkelt ret.

Middagen serveres i Konventums stemningsfulde restaurant med panoramudsigt over Øresund og Sverige. 

 


Påskefrokost

Palmesøndag 20. marts kl. 13

Hjælp os med at fejre forårets komme ved at invitere hele familien til en overdådig påskefrokost på Konventum, hvor I får mulighed for at forkæle jer selv med lækre delikatesser og hjemmelavede påskespecialiteter.

Vores dygtige kokke står klar til at give jer en imponerede frokostoplevelse. Og der vil også være masser af lækre ting til vores små kunder under 12 år. Frokosten nydes i vores restaurant med panoramaudsigt over Øresund, parken og forårssolens første stråler.


Hamlets Forår

Fredag 1. april kl. 18

I hele 2016 markeres 400 året for Shakespeares død og 200 året for Hamlet-opsætningen på Kronborg Slot både nationalt og internationalt. På Konventum hylder vi Shakespeare ved at invitere til en gastronomiske aften i Hamlets ånd med inspiration fra smage og ingredienser fra datidens middagsselskaber - skabt af vores innovative og dygtige kokkeelever, der med raffinerede teknikker og anretninger vil hylde Hamlet-året.


Kunstrundvisning

Danmarks største private kunstsamling

Konventum ejer Danmarks største private samling af nutidskunst fra 1950erne til i dag. En enestående samling på 1.200 værker og med over 100 repræsenterede danske kunstnere. 

Malerier, gouacher, akvareller, grafik og skulpturer findes i alle lokaler uden restriktioner fra glasmontrer og kustoder. Fordi vi ønsker at dele kunsten med alle vores gæster. Vi afholder løbende kunstrundvisninger, så tjek de næste datoer her på siden eller tilmeld dig vores nyhedsbrev om kunst og kultur.


Golfophold

Spis, sov og spil golf

Spil golf på Konventum og få overnatning i standardværelse for 2 personer, inkl. morgenbuffet, middag for to personer i vores restaurant med udsigt over Øresund, 18 hullers Green Fee for 2 personer til vores nabo Helsingør Golf Club og gratis spilletid på Konventums egen smukke 9 hullers par 3 bane.

Pr. person i dobbeltværelse kr. 1.060,-

Tee off-tid bestilles direkte hos Helsingør Golf Club på www.golfbox.dk eller på +45 49 21 29 70. Du kan leje golfbags på Konventum.


Vildtaften, vin & skovtur

21. & 22. oktober 2016

Konventums Vildtaften bliver stadig mere populær. Derfor har vi udviddet til to dage, så alle kan få del i de lækre vildtretter, som vores dygtige kokke tryller frem.

Om fredagen kan I inden middagen deltage i et spændende vinforedrag med vores sommerlier, inkl. smagning. Om lørdagen kan I komme med på en stemningsfuld tur rundt i skoven i selskab med dygtige naturvejledere, der fortæller om skoven liv og udvikling, inden vi går til bords. Vælg mellem de to datoer via linket.


Web Content Display Web Content Display

Besøg Konventum

Ønsker du at booke en konference, et selskab, et hotelophold eller et kursus på Konventum, er du velkommen til at tage fat i os for at få et tilbud på dit arrangement.

Web Content Display Web Content Display

Book årets særlige fester på Konventum

Hold jeres næste fest blandt dansk design, kunst og arkitektur i verdensklasse

Web Content Display Web Content Display

Aktiviteter

Brug vores motionsrum, lån en cykel, spil golf eller billard.. der er masser af muligheder!

Web Content Display Web Content Display

Hotel & Overnatning

Antal personer

Fra

Til