Kunstrundvisning

Book jeres egen rundvisning

Hvis I er en gruppe, der ønsker at opleve Danmarks største private kunstsamling på Konventum, så anbefaler vi jer at booke en af vores faste kunstguides. Så kan I få historien om husets spændende arkitektur, høre mere om, hvordan kunstsamlingen startede og komme i dybden med nogle af husets største værker. Konventums kunstsamling består af over 1.200 værker af moderne kunst fra 1950erne og frem til i dag. Vores kunstnere omfatter bl.a. markante personligheder som Katrine Ærtebjerg, Asger Jorn, Carl-Henning Pedersen, Kurt Trampedach, Egil Jacobsen og Kristian Hornsleth. 

Firmafest på Konventum

Middag & fem-kampen "Leg dig glad"

På Konventum kan I holde en firmafest, hvor I bliver klogere på jer selv og hinanden med Konventums fem-kamp ”Leg dig glad”. Her kommer I igennem fem underholdende poster i vores smukke park, der både udfordrer, underholder og inspirerer jer sammen. Efter fem-kampen kan I nyde en lækker tre-retters festmiddag i vores unikke omgivelser.

Golfophold

Spis, sov og spil golf

Spil golf på Konventum og få overnatning i standardværelse for 2 personer, inkl. morgenbuffet, middag for to personer i vores restaurant med udsigt over Øresund, 18 hullers Green Fee for 2 personer til vores nabo Helsingør Golf Club og gratis spilletid på Konventums egen smukke 9 hullers par 3 bane.

Pr. person i standard dobbeltværelse fra kr. 1.095,-

Tee off-tid bestilles direkte hos Helsingør Golf Club på www.golfbox.dk eller på +45 49 21 29 70. Du kan leje golfbags på Konventum.


Mortens Aften

Torsdag 10. november kl. 18

ALT UDSOLGT

Vi mindes den franske helgen Morten Bisp, der levede i 300-tallets Romerrige i byen Tours og blev afsløret en flok gæs, da han gemte sig for byens borgere for at undgå at blive udnævnt til biskop. Som hævn over de skræppende gæs, påbød Morten alle husstande at spise gås én gang om året på den dag, hvor han blev afsløret. I Danmark var gæs ikke så almindelige dengang, så derfor byder den danske Mortens Aften på både gæs og ænder. Vi byder på en lækker traditionel Mortens Aften-menu af gode råvarer, som I kan nyde i vores hyggelige restaurant.

Firmajulefrokost

Fredage & lørdage i november og december

UDSOLGT 25. november

Ingen jul uden Konventums overdådige klassiske julefrokostbuffet. I år har vi udvidet buffeten med syv ekstra lækre retter, både af det sure og det søde, det sunde og det syndige. Derudover byder vi på LIVE band hver aften med Morten Fleck band, så her finder I alle ingredienserne til en rigtig god fest. På Konventum råder vi desuden over 222 værelser, så I kan få en god nats søvn og spise en lækker morgenbuffet, inden turen går hjem til familien. Se menu og priser her.

Julefrokost for hele familien

Søndag 4. december kl. 13

Nu kan du slippe for selv at bakse med stegte sild, sylte og mørbradsbøffer, for på Konventum kan du forkæle hele familien med en skøn julefrokost for både store og små. Vi byder på en overdådig buffet af gode, klassiske juleretter med masser af hjemmelavede delikatesser og lokale specialiteter af gode råvarer. Og i år har vores kokke udviklet syv ekstra retter, så der er rigeligt til alle. Hvis I også ønsker at opleve den helt særlige julestemning i Helsingør og klare lidt af juleindkøbene, så kan I booke et af vores skønne værelser i forbindelse med julefrokosten. Se pris og menu her

 


Teambuilding

Styrk jeres kommunikation og samarbejde

Vidste du, at du kan øge deltageres udbytte af jeres konference, hvis I inkorporerer teambuilding i jeres konferenceprogram? Vores dygtige konsulenter kan hjælpe jer med at vælge de øvelser, der passer bedst til det faglige materiale, I skal arbejde med. Igennem øvelserne får I styrket jeres samarbejde og kommunikation. I får frisk luft til hjernen, ny energi til kroppen og ikke mindst gode grin. Kontakt os for at få et skræddersyet tilbud på en model, der passer til jeres konference.

Hamlet Familiens Juleshow

24.november - 11. december 2016

Er julens bjældeklang ikke sød musik i dine ører? Og får du kvalme ved udsigten til jul allerede flere måneder i forvejen? Konventum, HamletScenen og Helsingør Teater inviterer i år til et forrygende juleshow, hvor historiens mest berømte sammenbragte familie inviterer publikum til en anderledes juleforestilling, som tager julen og dens betydning under kærlig behandling. I sin helt egen krydsning af tv-quiz og juleindsamling oplever vi, hvordan det gradvis kører af sporet for familien, fordi de alle har stærke følelser for julens betydning. Spørgsmålet er, om der er pebernødder eller julesange nok i verden til at fremmane den rette juleånd.

Simremad i vintermørket

Hver mandag aften (januar & februar 2017)

I januar og februar kan du varme dig ved kødgryderne på Konventum. Vores kokke byder nemlig på lækre, hjemmelavede simreretter hver mandag aften. Simremad er retter, hvor hver eneste mundfuld er en koncentration af saft, kraft og velsmag, og hvor kødet får lov til at blive smørmørt af at simre i gryden i timevis. Så tag familie og venner med til en hyggelig vinteraften, hvor både det gode selskab og den gode mad får jer til at glemme vinteren et par timer. Bordbestilling anbefales.

Vildtaften

20. & 21. oktober 2017

Vi gentager successen med to dages Vildtaften i 2017. Om fredagen starter vi aftenen med en spændende vinsmagning, hvor vores sommerlier byder på gode ting i glasset og interessante anekdoter om husene. Om lørdagen kan I komme med på en guidet skovtur med naturvejledere, der fortæller om landskabet, flora og fauna i skoven omkring Konventum. Begge aftener byder vi traditionen tro på en luksus vildtbuffet med alverdens lækkerier af mørt og saftigt kød samt årtidens sprøde grønsager. 

Gå på opdagelse i Helsingør

Konventum ligger 2.5 km fra Helsingør centrum i smukke, grønne omgivelser. Vores nabo til den ene side er Helsingør Golf Club og til den anden side er det Øresund.

I Helsingør kan du opleve mange store seværdigheder, bl.a Kronborg, M/S Søfartsmuseet, Kulturværftet, Toldkammeret og det hyggelige gamle bycentrum med gågader og mange spændende butikker, caféer og restauranter.  

Besøg Konventum

Ønsker du at booke en konference, et selskab, et hotelophold eller et kursus på Konventum, er du velkommen til at tage fat i os for at få et tilbud på dit arrangement.

Er du vild med stegte sild og flæskesteg?

På Konventum byder vi på klassisk julefrokostbuffet af høj kvalitet, inkl. tre timers LIVE musik, så find danseskoene frem allerede i dag.

Aktiviteter

Brug vores motionsrum, lån en cykel, spil golf eller billard.. der er masser af muligheder!

Hotel & Overnatning

Antal nætter

Fra dato

Til