Nyd ferien i unikke omgivelser

Book dit værelse her

Konventum er en unik oplevelse. Start med at gå på opdagelse blandt husets fredede, hvide arkitektur. Forsæt med en god gåtur i parken og nyd udsigten over Øresund. Oplev Danmarks største private kunstsamling i vores mange spændende rum. Læn dig tilbage i Børge Mogensen, Nanna Ditzel eller Rud Thygesens designklassikere og nyd freden og roen på Konventum.

Velkommen til en oplevelse, du sent vil glemme

Hotelophold

Hotelophold på Konventum

Arkitektur, kunst & design

Sommer på Konventum blandt dansk design, kunst og arkitektur i verdensklasse inkl. 2-retters middag samt stor morgenmadsbuffet.

Nyd nogle af de ypperligste værker af danske kunstnere under dit ophold i Danmarks største private kunstsamling.
Lån en cykel, spil golf, petanque eller nyd en kold øl på terrassen med den smukke udsigt over Øresund. Hos os har du fantastisk natur, nær sandstrand og knap 3 km til Helsingør centrum.

Det gamle Helsingør er fyldt med kultur og charme. Besøg Kronborg Slot eller det prisbelønnede Søfartsmuseum, oplev street food på Værftets nye Madmarked og tag kaffen på Kulturværftets café med fabelagtig udsigt til havnen og Kronborg.
 

Book dit ophold her

Golfophold

Golfophold på Konventum

All in one

Tag et golfophold på Konventum med overnatning i standardværelse for 2 personer, inkl. morgenbuffet og 2-retters middag i vores restaurant med smuk udsigt over Øresund.

18 hullers Green Fee for 2 personer til vores nabo Helsingør Golf Club og gratis spilletid på Konventums egen smukke 9 hullers par 3 bane.

Tee off-tid bestilles direkte hos Helsingør Golf Club på www.golfbox.dk eller på +45 49 21 29 70.
Du kan leje golfbags på Konventum.

Hverdag (std. dobbeltværelse) fra kr. 1.095,- pr. person
Weekend (std. dobbeltværelse) fra kr. 1.170,- pr. person
Tillæg for enkeltværelse: kr. 250,-
Tillæg for deluxeværelse: kr. 300,- pr. værelse


 

Ring og book: 49 28 09 00

Priser for værelser

  • fra kr. 799,- for et værelse inkl. morgenbuffet

    Find den bedste pris her

  • For et mindre beløb kan du blive opgraderet til et af vores lækre luksusværelser.
    Vælg mellem værelser med spa, udsigt til parken eller udsigt over Øresund, hvor solopgangen byder jer velkommen til dagen.

Restaurant

På Konventum kan I spise jeres morgenbuffet og nyde panoramaudsigten ud over Øresund i vores stemningsfulde restaurant. I hverdagene har vores restaurant også åbent til frokost, mens middagsselskaber aftales individuelt med vores Booking-afdeling. 

Oplev kunsten helt tæt på

Oplev Danmarks største private kunstsamling helt tæt på. Konventum råder over mere end 1.200 værker af danske kunstnere med over 100 repræsenterede kunstnere. I receptionen bliver I mødt af et malet flygel af kunsterne Kristian Hornsleth, for på Konventum er kunsten også til for at blive brugt.

Havbad & natur

Konventum ligger 300 m fra Øresund, så hos os behøver du ikke blive snydt for din morgendukkert. Eller hvad med et eftermiddagbad, når dagens program er overstået? Hvis I har lyst til at udforske Øresund i havkajakker i stedet for i badedragter og Speedos, så kan vi sagtens hjælpe med et godt tilbud.
Eller få spændende ideer fra Visit Nordsjælland.

Book en weekend på Konventum

Vi tilbyder værelser fra kr. 690,- inkl. en overdådig morgenbuffet i vores hyggelige restaurant med panoramaudsigt over Øresund.

Oplev Konventum

Konventum har siden 1969 betaget og begejstret gæster fra ind- og udland. Her kan I bo blandt dansk design, kunst og arkitektur i verdensklasse uden restriktioner fra glasmontrer og kustoder. Vi ønsker nemlig at dele vores unikke kulturarv med alle vores gæster. Konventum er i dag Danmarks yngste fredede bygning på grund af sin arkitektoniske og kulturhistoriske værdi. Vi glæder os til også at dele det med dig. Velkommen

Gå på opdagelse i Helsingør

Konventum ligger 2.5 km fra Helsingør centrum i smukke, grønne omgivelser. Vores nabo til den ene side er Helsingør Golf Club og til den anden side er det Øresund.

I Helsingør kan du opleve mange store seværdigheder, bl.a Kronborg, M/S Søfartsmuseet, Kulturværftet, Toldkammeret og det hyggelige gamle bycentrum med gågader og mange spændende butikker, caféer og restauranter.  

Hold møder i det grønne

Lider I også af analog længsel? Brug vores mange skønne outdoor faciliteter som en del af dit møderum til jeres næste konference

Aktiviteter

Brug vores motionsrum, lån en cykel, spil golf eller billard.. der er masser af muligheder!

Kunst på Konventum

Arkitektur & kunst på Konventum

Konventums arkitektur er opsigtvækkende og interessant. Vi har desuden Danmarks største private kunstsamling, så kom og besøg vores spændende hus.