Nedsæt dit ressourceforbrug og få en mere digital konference

Hos Konventum tilbyder vi forskellige digitale løsninger, der gør din konferenceplanlægning både nemmere, mindre ressourceforbrugende og mere brugervenlig. Hos os har I desuden en fast AV-tekniker tilknyttet opstarten af jeres konference, så I altid er sikre på at komme godt i gang med konferencen med den type AV-udstyr, I har brug for.

Få jeres egen app

Drop den dyre kopiering af programmer, materialer og præsentationer. Læg istedet det hele ind i jeres egen konference-app hos Konventum, så jeres deltagere har alle informationer lige ved hånden, både før, under og efter konferencen. Vore erfaring viser, at hver deltager bruger app'en 15-20 gange på en konference. Prøv app'en her

Online registrering

Online registrering
Hos Konventum tilbyder vi online registrering af jeres deltagere. Du kan både sende invitation (mail) og remindere (mail og SMS) til dine deltagere. Du kan give din chef adgang til deltagerlisten og printe deltagerliste, bordkort og navneskilte direkte ud. Systemet giver dig også mulighed for at sende opfølgningsmails med materiale.

Interaktiv afstemning

Interaktiv afstemning
Audience Response System ('klikkere') er et interaktivt system, der kan tilsluttes enhver PC og interagere med Powerpoint, Word og Adobe. Klikkere bruges til afstemninger i konferencelokalet, hvor deltagernes besvarelser kommer direkte op på storskærmen (enten anonymt eller ikke). Det giver en hurtig feedback i løbet af et oplæg og involverer deltagerne aktivt.

Få et tilbud på din konference

Ønsker du at afholde din konference, seminar eller møde på Konventum,
så kontakt os, så vi sammen kan finde ind til det, der passer allerbedst til jer.

Masser af spændende mødelokaler

Konventum råder over i alt 57 mødelokaler med plads fra 8-250 personer, så hos os, er der rum til både store og små grupper.

Kunst på Konventum

Arkitektur & kunst på Konventum

Konventums arkitektur er opsigtvækkende og interessant. Vi har desuden Danmarks største private kunstsamling, så kom og besøg vores spændende hus.

Brug vores skovfitness

Hold møder i det grønne

Hvorfor ikke flytte forårets konferencer udenfor?
Vi har 300.000 kvm med både skov, strand og park, som kan give jeres konference masser af luft under vingerne.