Konferencer på Konventum

På Konventum afholder vi hvert år aktuelle og inspirerende konferencer, der går i dybden med dit arbejdsliv og stiller skarpt på din rolle og dit ansvar som fagligt aktiv medarbejder. 

Her får du en unik mulighed for at netværke, debattere og diskutere med andre tillidsvalgte på tværs af fag og forbund.

Arbejdslivskonference 2017

Arbejdslivskonference

Er du rustet til arbejdsmarkedets forandringer? På årets Arbejdslivskonference kan du indgå i debatter og få gode råd og værktøjer fra både forskere, fagbevægelsen og Christiansborg, så vi i løbet af ugen bliver klogere sammen på både digitalisering, disruption og fremtidens arbejdsmarked.

 

Bestyrelseskonference 2017

Bestyrelseskonference

DISRUPTION!!!! Hvordan arbejder I med disruption i din bestyrelse? Disruption handler om, hvordan I håndterer morgendagens udfordringer og forandringer på din arbejdsplads. Fx. trues 50% af alle jobs af automatisering inden for de næste 10 år. Er det noget, I har taget stilling til? På årets Bestyrelseskonferencen hjælper vi dig med at få taget hul på jeres arbejde med disruption.

Faglige Forårsdage

Vær med til at flytte mennesker og holdninger, når vi stiller skarpt på den politiske debat i din faglige formidling. Bliv klogere på, hvordan du kan styrke effekten af din undervisning ved at bruge læringsstile som en aktiv del af dine metoder, materialer og metodikker. 

Pædagogiske Inspirationsdage

Igennem aktuelle og inspirerende oplæg og workshops, stiller vi skarpt på din rolle som underviser og formidler. Efter tre intense dage vil du opleve, at du får større personlig gennemslagskraft, større effekt af din undervisning og flere effektive faciliteringsværktøjer

Lyst til at vide mere?

Hvis du har brug for sparring på, hvilken uddannelse eller kursus, der er rigtig for dig, så tag fat i os.
Sammen finder vi frem til det, der passer bedst til dig.

Kurser og uddannelser siden 1969

Siden 1969 har Konventum skabt unikke tværfaglige rammer om fagbevægelsens mange kurser og uddannelser. Tusindvis af kursister er kommet her fra starten og oplever Konventum som deres andet hjem. Mange nye er kommet til og har stadig meget at opleve. Sammen skaber vi de optimale rammer for inspirerende tværfaglige netværk, aktuelle, samfundsrelevante uddannelser og styrkelse af faglige kompetencer for alle tillidsvalgte og andre med interesse for fagligt arbejde. Velkommen til et unikt hus med et stærkt fagligt fokus.