Festpakker og årstidens menuer

Konventum er kendt for sin gode mad og lækre selskabsmenuer og vi glæder os til at hjælpe dig med at sammensætte den helt rigtige menu til din fest.

Via nedenstående link kan I se priser og indhold i vores festpakker. På resten af siden kan I se de lækre menuer, I kan vælge imellem som en del af festpakkerne. Alle menuer er baseret på årstidens lækre råvarer, vores hjemmelavede specialiteter og lokale delikatesser.

Den endelige menu planlægger vi i tæt samspil med jer, så det bliver præcis den fest, I drømmer om.

Påskefrokost 2018

Palmesøndag 25. marts kl. 13

Nyd forårets komme ved at invitere hele familien med til Konventums store, årlige påskefrokost. Vi byder på en lækker luksusbuffet med alverdens hjemmelavede påskespecialiteter og lækre, lokale forårsdelikatesser. Og hvorfor ikke starte dagen med at tage en dejlig gåtur i vores park? Her kan familiens mest aktive prøve kræfter med vores skovfitness og samle appetit til den store påskefrokost i vores stemningsfulde restaurant. Her vil vi krædse om jer hele eftermiddagen og sørge for, at I får dejlig Palmesøndag i familiens tegn. Se menuen her

Sankt Hans Aften

Lørdag 23. juni kl. 18.30

Nyd Sankt Hans Aften og den helt særlige midsommerstemningen hos Konventum. Vi byder på Sankt Hans buffet på terrassen, hvor I kan nyde panoramaudsigten over parken og Øresund, mens I nyder jeres middag i skønne omgivelser. Når sommernatten sænker sig, tænder vi bålet i parken og stemmer i med Midsommervisen, mens vi nyder lyset fra ilden og sommerhimlen. 

Kunst & Grill på Konventum

Tirsdag og torsdag i sommerferien

Hver tirsdag og torsdag i sommerferien (uge 26-29) kan du komme med på en unik kunstrundvisning blandt Danmarks største private samling af nutidskunst fra 1950erne til i dag. En enestående samling på 1.200 værker og med over 100 repræsenterede danske kunstnere. Oplev bl.a. værker af Asger JornKatrine Ærtebjerg, Per KirkebyCOBRAKristian Hornsleth og mange flere. Vores dygtige kunstrundviser Georg Mathiasen viser rundt og arrangementet afsluttes med lækker grillmad på Konventums terrasse. Kunsten er tilgængelig i alle vores lokaler og byder på en helt anden præsentation end på et museum. Adgangspas udleveres ved ankomst mod fremvisning af gyldig billet.


Vildtaften

19. & 20. oktober 2018

Vi gentager successen med to dages Vildtaften i 2018. Begge dage byder vi på vinsmagning inden maden, hvor I vil blive præsenteret for spændende vine fra nær og fjern. I bliver klogere på vinens fylde og mange smagsnuancer. Traditionen tro byder vi efterfølgende på en luksus vildtbuffet med alverdens lækkerier af mørt og saftigt kød samt årtidens sprøde grønsager. 

Mortens Aften

Lørdag 10. november kl. 18

Vi mindes den franske helgen Morten Bisp, der levede i 300-tallets Romerrige i byen Tours og blev afsløret en flok gæs, da han gemte sig for byens borgere for at undgå at blive udnævnt til biskop. Som hævn over de skræppende gæs, påbød Morten alle husstande at spise gås én gang om året på den dag, hvor han blev afsløret. I Danmark var gæs ikke så almindelige dengang, så derfor byder den danske Mortens Aften på både gæs og ænder. Vi byder på en lækker traditionel Mortens Aften-menu af gode råvarer, som I kan nyde i vores hyggelige restaurant.