Persondatapolitik

Personlige oplysninger
Når du indgår en kontrakt eller købsaftale med Konventum, registrerer vi følgende personoplysninger: Navn, Adresse, Telefonnummer, E-mail.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Konventum og opbevares i 1 år medmindre du giver aktivt samtykke til at vi må opbevare dine persondata i længere tid.

Oplysninger afgivet til Konventum videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen følsomme personoplysninger i vores kundesystemer.

Følsomme oplysninger ved betaling
Ved indtastning af dankort/kreditkort-oplysninger ved online betaling, sker dette altid på en krypteret side, ligesom transmission af data sker krypteret (i henhold til krav fra PBS). Konventum har på intet tidspunkt adgang til dine følsomme dankort/kreditkort-oplysninger.

Samtykkeerklæring
Hvis du er registreret som gæst hos Konventum vil du automatisk modtage en samtykkeerklæring fra vores kundedatabase. Du kan få gensendt samtykkeerklæringen eller få adgang til at ændre dit samtykke her: Afgivelse af samtykke

Insigtsret / Retten til at blive glemt
Som registreret hos Konventum har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og anmodning kan ske ved at udfylde følgende formular: www.konventum.dk/persondata

Dataansvarlig
Dataansvarlig for Konventum er Konventum.

Cookies
Vi bruger cookies på hjemmesiden. Læs vores politik her.

Vores vedtægter

Konventum vedtægter
Her kan du se Konventums vedtægter med alle vores erhvervsmæssige oplysninger givet i forhold til Erhvervsstyrelsen. Konventums vedtægter er retsforholdene for vores virksomhedsdrift og er vedtaget af vores bestyrelse.

Vores bestyrelse

Vores bestyrelse er øverste myndighed i Konventum og er en bred sammensætning af repræsentanter fra ledelse, medarbejderstab, fagbevægelse og kommune. I tæt samarbejde med ledelsen, arbejder bestyrelsen for fortsat at sikre Konventums forretningsområder.

God selskabsledelse

Konventum_God_selskabsledelse
Da vi er ejet af en erhvervsdrivende fond, har vi valgt at afgive den lovpligtige redegørelse for god fondsledelse jvf. årsregnskabsloven og som en del af vores ledelsesberetning. Det gør vi bl.a. for at skabe den størst mulige transparens i forhold til Konventums forretninger over for offentligheden.

Kurser & uddannelse - også arbejdsmiljøuddannelsen

Bliv en stærkere repræsentant
for dine kollegaer eller medarbejdere.

Konferencer og møder

Konventum danner den ideelle ramme om din konference. Vi hjælper også gerne med planlægningen og facilitering.

Hold møder i det grønne

Lider I også af analog længsel? Brug vores skønne outdoor faciliteter som en del af dit møderum til jeres næste konference.