Sgt. Pepper 50 års jubilæum

Onsdag 17. maj kl. 17-21

Oplev Beatles fra tre forskellige vinkler, når vi fejrer 50 års jubilæet for udgivelsen af Beatles' Sgt. Pepper album. Beatles ekspert og tidligere DR radiovært igennem 30 år, Per Wium, fører os igennem en aften, hvor vi kommer bag om Beatles' episke album "Sgt. Pepper Lonely Hearts Club Band", som blev udgivet 1. juni 1967. Hør Per Wium fortælle om Sgt. Pepper med fokus på musikken. Få god mad inspireret af Sgt. Pepper og slut aftenen af i baren med alle de gode Beatles-sange fra The Beatrio.


Kunst & Grill på Konventum

Torsdage kl. 16 i sommerferien

Hver torsdag i sommerferien (uge 26-29) kan du komme med på en unik kunstrundvisning blandt Danmarks største private samling af nutidskunst fra 1950erne til i dag. En enestående samling på 1.200 værker og med over 100 repræsenterede danske kunstnere. Oplev bl.a. værker af Asger JornKatrine Ærtebjerg, Per KirkebyCarl-Henning PedersenKristian Hornsleth og mange flere. Vores dygtige kunstrundviser Georg Mathiasen viser rundt og arrangementet afsluttes med lækker grillmad på Konventums terrasse. Kunsten er tilgængelig i alle vores lokaler og byder derfor på en helt anden præsentation og inspiration end på et museum. Adgangspas udleveres ved ankomst mod fremvisning af gyldig billet.


Kunstrundvisning

Book jeres egen rundvisning

Hvis I er en gruppe, der ønsker at opleve Danmarks største private kunstsamling på Konventum, så anbefaler vi jer at booke en af vores faste kunstguides. Så kan I få historien om husets spændende arkitektur, høre mere om, hvordan kunstsamlingen startede og komme i dybden med nogle af husets største værker. Konventums kunstsamling består af over 1.200 værker af moderne kunst fra 1950erne og frem til i dag. Vores kunstnere omfatter bl.a. markante personligheder som Katrine Ærtebjerg, Asger Jorn, Carl-Henning Pedersen, Kurt Trampedach, Egil Jacobsen og Kristian Hornsleth.