Web Content Display Web Content Display

slider image

Web Content Display Web Content Display

Web Content Display Web Content Display

Vores viden giver dig perspektiv

Vores mål er at styrke dig som medarbejder, tillidsvalgt, arbejdsmiljørepræsentant, leder eller bestyrelsesmedlem ved at give dig den rette kompetenceudvikling, videreuddannelse og personlige udvikling inden for det område, der er relevant for dig.

Vores speciale er læring, så her bliver selv det sværeste stof gjort let og forståeligt.

Booking Booking

Kurser & uddannelser

Konventum Uddannelse brænder for at skabe endnu bedre arbejdspladser.Vores kurser og uddannelser bidrager aktivt til positive forandringer, fordi vi kender de udfordringer, der er i bestyrelsen, ledelsen og blandt tillidsvalgte og kollegaer.

Konventum Uddannelse tilbyder dig:

  • Fællesskabsuger for fagbevægelsen: Aktuelle, faglige kurser i et stærkt tværfagligt miljø
  • Uddannelser: Den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse, Akademiuddannelsen i ledelse, A/S Uddannelsen for medarbejdervalgte bestyrelsesmedlemmer og Pædagogik & læring
  • Konsulentydelser, fx Social Kapital, teambuilding og facilitering

Siden 1969 er tusindvis af tillidsvalgte uddannet hos os – og det gør os anderledes end andre kursusudbydere. Fordi vi sammen med jer har været med til at forbedre vilkårene på danske arbejdspladser – og vi skal videre.

Læring
På Konventum uddanner og underviser vi ud fra, at mennesker lærer bedst i fællesskab. Men vi har også fokus på den enkelte. Med udgangspunkt i din hverdag, sikrer vi en kobling mellem teori og praksis på din arbejdsplads.

Hvad får du?
Vi sørger for, at du får det med hjem, som kan gøre en forskel på din arbejdsplads. Ny viden, nye måder at se tingene på og evnen til at handle på mange og forskellige måder.

Vi tilbyder dig

  • spændende undervisning med solid viden og nye, overraskende vinkler
  • et team af dygtige konsulenter, der bringer faglige, teoretiske og praktiske erfaringer i spil
  • socialt og fagligt samvær med andre, der giver varige netværk
  • mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt
  • et ophold på et sted, hvor du bliver inspireret af smuk arkitektur, natur og kunst

Web Content Display Web Content Display

Lyst til at vide mere?

Hvis du har brug for sparring på, hvilken uddannelse eller kursus, der er rigtig for dig, så tag fat i os.
Sammen finder vi frem til det, der passer bedst til dig.

Web Content Display Web Content Display

Akademiuddannelsen i ledelse

spot image
Få papir på dine kompetencer og få større viden om dit strategiske lederskab, jura, HR, kommunikation og organisering. Det giver dig mulighed for at deltage i beslutningsprocesser sammen med din ledelse eller i din fagforening. Uddannelsen tages over tre år ved siden af dit faste arbejde.

A/S og Aps Bestyrelsesuddannelsen

spot image

Få et grundigt indblik i dit ansvarsområde samt dine retslige og lovgivnings- mæssige forpligtelser og rettigheder som bestyrelsesmedlem i A/S og Aps virksomheder. Uddannelsen giver dig den nødvendige viden og gennemslagskraft i dit bestyrelsesarbejde.

Pædagogisk Grunduddannelse (FPG)

spot image
Få styrket dine formidlingsevner og få de rette værktøjer til at formidle dit budskab så det bliver både hørt og husket. Lær at skabe de optimale rammer for læring, der tager godt hånd om deltagernes forskellige erfaringer, forventninger, forudsætninger og måder at lære på. 

Web Content Display Web Content Display

Kurser og uddannelser siden 1969

spot image
Siden 1969 har Konventum skabt unikke tværfaglige rammer om fagbevægelsens mange kurser og uddannelser. Tusindvis af kursister er kommet kommet her fra starten og oplever Konventum som deres andet hjem. Mange nye er kommet til og har stadig meget at opleve. Sammen skaber vi de optimale rammer for inspirerende tværfaglige netværk, aktuelle, samfundsrelevante uddannelser og styrkelse af faglige kompetencer for alle tillidsvalgte og andre med interesse for fagligt arbejde. Velkommen til et unikt hus med et stærkt fagligt fokus.