Et ophold på Konventum kursuscenter er en oplevelse for alle

Konventum kursuscenter er mere end blot mødelokaler. Nyd de smukke gårdhaver, udsigten, maden og ikke mindst de dejlige værelser

Det væsentligste for arrangører, der er på udkig efter et velegnet kursuscenter, er naturligvis, at mødelokaler og tekniske faciliteter er i orden. Når I booker et ophold på kursuscenter Konventum, får I adgang til jeres eget moderne mødelokale med alle faciliteter – pc, projektor, glastavle, flipover, trådløst internet m.m. Hvad indkvartering angår, har kursuscenteret 222 nyindrettede enkeltværelser med fladskærm, internet og skrivebord.

Et velfungerende kursuscenter skal tilbyde faciliteter, som understøtter kurser, foredrag eller undervisning. Men samtidig skal et godt kursuscenter give mulighed for adspredelse mellem de krævende sessioner, så deltagerne får inspiration og ny energi til næste omgang. Sådan et kursuscenter er Konventum, som ligger i smukke omgivelser ved Helsingør, med udsigt over Øresund.

Kursuscenter med udsigt over Øresund

Konventum består af en række bygninger, som betyder, at kursuscenteret giver mindelser om en sydeuropæisk hacienda eller en mindre landsby. Overalt på kursuscenteret finder man små kroge og gårdhaver, som giver øjet inspiration og bryder ensartetheden. Vægge og plæner er smagfuldt dekoreret med kunst, som understøtter missionen om at give Konventum kursuscenters besøgende mulighed for at hente ny energi og inspiration. Derudover arrangerer Konventum jævnligt musikarrangementer, som alle kursuscenterets besøgende er velkomne til at deltage i.

Læs mere om mangfoldighedens hus her

Bookmark and Share

Charlotte Penzien
Booking
Dir.tlf:+45 4928 0906