Find kursuslokaler til jeres næste arrangement hos Konventum

Konventum ved Helsingør har veludstyrede kursuslokaler og nyindrettede værelser til overnatning

Når du skal arrangere et vellykket kursus eller undervisningsforløb, er det vigtigt at finde frem til de helt rigtige kursuslokaler. Læs mere om lokalerne her.
Konventum tilbyder lyse og venlige kursuslokaler på Lo-skolens konferencecenter ved Helsingør. Alle kursuslokaler er udstyret med moderne AV-udstyr. Det vil sige, at du har adgang til bærbar pc, projektor, glastavle, trådløst internet og flipover. Derudover er vi naturligvis parate til at hjælpe, hvis du har ønsker om yderligere udstyr i kursuslokalet.

Praktiske oplysninger om kursuslokaler

Konventums kursuslokaler ligger i et smukt område med udsigt over Øresund. Kursuslokalerne er placeret i et interessant byggeri, som har opnået international anerkendelse. Bygningerne er spredt ud, så det i stedet for en samling kursuslokaler føles som at være i en sydeuropæisk landsby. Det betyder, at du og dine kursusdeltagere kan gå fra kursuslokalerne ud i grønne områder og gårdhaver, hvor I kan slappe af og samle ny energi.

Udover kursuslokaler har Konventum naturligvis mulighed for overnatning på i alt 222 enkeltværelser, hvoraf 103 har mulighed for ekstra opredning. Alle værelser er nyistandsatte og er udstyret med blandt andet skrivebord, internet og fladskærms tv. Endelig tilbyder Konventum forplejning, så undervisningen i kursuslokalerne glider lettere ned. Vi lægger vægt på altid at tilberede menuerne af friske råvarer og vores varmærke er ’ny dansk madkvalitet'.

Bookmark and Share

Charlotte Penzien
Booking
Dir.tlf:+45 4928 0906