Hold livets særlige fester på Konventum

På Konventum har vi mange smukke selskabslokaler, der kan danne den perfekte ramme om jeres næste fest. Vores dygtige selskabsplanlæggere har mange års erfaring i at koordinere og tilrettelægge et selskab, så det bliver præcis som I drømmer om - hvad enten I ønsker at blive gift i vores smukke park med udsigten over Øresund som baggrund, holde barnedåb, konfirmation, fødselsdag eller firmafest i Konventums helt unikke omgivelser. Vi glæder os til at tage imod jer.

Festpakker og årstidens menuer

Konventum er kendt for sin gode mad og lækre selskabsmenuer og vi glæder os til at hjælpe dig med at sammensætte den helt rigtige menu til din fest.

Via nedenstående link kan I se priser og indhold i vores festpakker. På resten af siden kan I se de lækre menuer, I kan vælge imellem som en del af festpakkerne. Alle menuer er baseret på årstidens lækre råvarer, vores hjemmelavede specialiteter og lokale delikatesser.

Den endelige menu planlægger vi i tæt samspil med jer, så det bliver præcis den fest, I drømmer om.

Få et tilbud på jeres næste fest

Vores selskabskoordinator Line Poulsen står klar til at skabe de bedste rammer for jer,
så I får minder for livet, når I holder fest på Konventum.

VINTER menu

Vintermenuer på Konventum

Til vinterens særlige fester har vores kokke sammensat en eksklusiv menu, hvor årstidens grøntsager, møre kød og karismatiske krydderier danner rammen om jeres selskab og give jeres gæster en varm sanseoplevelse i en kold tid.

FORÅR menu

Forårsmenuer på Konventum

Endelig forår! Det spirer og gror, og årstidens friske, sprøde råvarer inspirerer til nye, friske retter. Udenfor bliver det grønt, og lyset kommer tilbage.
Lad os hjælpe dig med at skabe den helt rigtige menu til din fest - vi har allerede sammensat nogle forslag til dig.

SOMMER menu

Sommermenuer på Konventum

Nyd de lyse sommernætter med en fest på Konventum. Vores dygtige køkken har sammensat en lækker menu, der bugner af sommerens gode råvarer og lækre frugter, som jeres gæster sent vil glemme. Og så skal der danses til den lyse morgen.

Øresundsbuffet

Nyd Konventums populære Øresunds- buffet med panoramaudsigten over sundet og Sverige lige uden for døren. Vores Øresundsbuffet er spækket med gode råvarer, hjemmelavede delikatesser og lokale specialiteter fra regionen.

Italiensk buffet

Tag på en gastronomisk rejse sydpå til varmere himmelstrøg med Konventums populære italienske buffet med det bedste fra de italienske køkken. Præcis som mama ville lave det i sit rustikke køkken på en italiensk bjergskråning.

Carvery

Konventums Carverybuffet er fyldt med saftigt, mørt kød, hjemmelavede specialiteter og lækre delikatesser. I kan booke vores populære Carverybuffet til både frokost og aftenfest. Vi garanterer, at ingen kommer til at gå sultne i seng.

Klassisk buffet

Konventum er kendt for sine overdådige buffeter fyldt med både sunde og syndige retter af gode råvarer. I kan booke Konventums klassiske buffet til både frokost og aftenfester. Sammen med jer planlægger vi den endelige menu.

Reception & Tapas

Hold reception på Konventum og forkæl dine gæster med vores lækre, små retter, som nemt kan indtages stående og ved caféborde. Menuen sammensættes af årstidens gode råvarer, så det bliver en oplevelse for både syn og smag.

Natmad

Konventums udvalg af natmad byder på alt fra hjemmelavede supper, charcuterie med lækre delikatesser og hot dog buffet med det hele. Så I kan trygt stole på, at vi sørger, for, at I får et velsmagende punktum for en rigtig festlig aften.

Priser for værelser

  • fra kr. 799,- for et værelse inkl. morgenbuffet

    Find den bedste pris her

  • For et mindre beløb kan du blive opgraderet til et af vores lækre luksusværelser.
    Vælg mellem værelser med spa, udsigt til parken eller udsigt over Øresund, hvor solopgangen byder jer velkommen til dagen.