Selskaber & fester i smukke omgivelser

Receptioner, fødselsdage, konfirmationer, bryllupper, svendegilder, firmafester og meget mere.

Hent vores samlede menu- og buffetforslag og kombiner din egen festmiddag, eller lad os hjælpe med at sammensætte den. Fleksibilieten i vores køkken er stor. Vi rådgiver og bidrager til den optimale fest, hvor der indgår mad, vin og lokaler. Det er ikke muligt udelukkende at leje festlokalerne. Hent en beskrivelse af festlokalerne her

Salonerne
Rummer op til 96 personer. Salon 1, 2 og 3 er stemningsfyldte og spændende festlokaler med udsigt til Øresund, dejlige store vinduer og direkte udgang til parken.

Sundstuen
Rummer op til 56 personer. Beliggende på første sal med udsigt over sundet og egen terasse. Bordopstillingen er fast, enten med runde borde i øer med plads til 6 personer om hvert bord eller i hesteskoopstilling.

Restauranten
Rummer op til 270 personer. Stor dejlig restaurant med direkte udgang til egen terasse. Opstilling 30 faste runde borde med plads til 8 (9) personer om hvert bord. 

Cykelkælderen
Rummer op til 90 personer. Stedet for den lidt mere livlige fest, hvor det gode selskab spiller en større rolle end udsigten. Et nydeligt lokale med designmøbler og egen bar. Bordopstilling med flere muligheder og Jørn Larsens kunst på væggene. NB: Der ingen vinduer i cykelkælderen.

Mødestedet
Mødestedet er Konventum's hyggelige bar med terrasse og fantastisk udsigt over Øresund, klaver og musikanlæg. Den er åben kl. 17.30 - 00.30.

Brostuen
Rummer op til 27 personer. Med 3 faste runde borde med plads til 8 - 9 personer om hvert bord. Også her er der en smuk udsigt til Øresund, og direkte adgang til terrasse området.

Hjørnet
Rummer op til 30 personer. Med firkantede borde med plads til 8 personer om hvert bord - fleksibel opsætning.

Bookmark and Share

Charlotte Penzien
Booking
Dir.tlf:+45 4928 0906