Fitness & Aerobic

Konventums fitnessrum har maskiner til både styrke- og cardiotræning, så du kan få trænet hele kroppen. Vi har også en sal med plads til hold på ca. 20 personer. Salen kan benyttes til aerobic, zumba, pilates eller yoga. Efter træning kan du nyde et varmt bad eller en tur i sauna. 

Skovfitness & cykelruter

Konventums skovrige og kuperede terræn indbyder til at bruge naturen aktivt. Hold dit møde under trætoppene. Test din form i vores skovfitness. Eller tag en rask løbe- eller cykeltur og se mere af området, både i skoven og langs stranden. Du kan låne cykler og mountainbikes hos os. 

9-huls par 3 golfbane

Brug Konventums golfbane som del af jeres teambuilding eller tag et spil med vennerne. Vi arbejder tæt sammen med Helsingør Golf Club, hvis I har brug for flere udfordringer. Konventum tilbyder leje af golfbags, men du er også velkommen til at tage din egen bag med.

Havbad & natur

Konventum ligger 300 m fra Øresund, så hos os behøver du ikke blive snydt for din morgendukkert. Eller hvad med et eftermiddagbad, når dagens program er overstået? Hvis I har lyst til at udforske Øresund i havkajakker i stedet for i badedragter og Speedos, så kan vi sagtens hjælpe med et godt tilbud.

Fem-kamp: Leg dig glad

Nu kan I krydre jeres konference med at udfordre jer selv og hinanden i vores fem-kamp "Leg dig glad". Her får I testet jeres samarbejdsevner, kreativitet, udholdenhed og lattermuskler via fem udvalgte øvelser placeret rundt omkring i vores park. Det giver både ny energi i kroppen og frisk luft til hjernen. Prøv det!

Facilitering & Teambuilding

Arbejder I med involverende konferencer? På Konventum er du velkommen til at benytte vores faste konsulenter til både innovativ facilitering og lærende teambuilding. Hos Konventum går vi nemlig op i, at I også lærer noget, mens I har det sjovt.

Kontakt os

Ønsker du at afholde din konference, seminar eller møde på Konventum eller
Højstrupgård, så kontakt os, så vi sammen kan finde ind til det, der passer allerbedst til jer.

Kurser & uddannelse - også arbejdsmiljøuddannelsen

Bliv en stærkere repræsentant
for dine kollegaer eller medarbejdere.

Kunst på Konventum

Arkitektur & kunst på Konventum

Konventums arkitektur er opsigtvækkende og interessant. Vi har desuden Danmarks største private kunstsamling, så kom og besøg vores spændende hus.