Coronavirus – vores tiltag

Denne side opdateres løbende. Senest opdateret 18.marts.                    For English click here

Det er vigtigt for os, at du som gæst føler dig tryg. Derfor gør vi, hvad vi kan for at minimere smittefaren i forbindelse med coronavirus. Det gør vi på følgende måde:

  • Vi følger Sundhedsstyrelsens og Horestas retningslinjer nøje og tilpasser løbende vores tiltag ud fra dem
  • Vi har skruet yderligere op for hygiejnen og tilføjet flere håndspritdispensere i vores fællesarealer
  • Vi har informeret vores personale i alle afdelinger omkring hygiejne og særlige forholdsregler
  • Vi vurderer hver dag, hvordan vi kan minimere smittefaren i forbindelse med afholdelse af konferencer og møder

Restauranten
Vi følger lovgivningen omkring lukning af restauranter og har derfor lukket for vores restaurant indtil den 30. marts 2020.

Lokaleindretning
Vi har fokus på at skabe afstand mellem deltagere, både hvad angår placering i lokaler, men også hvis der skal udføres gruppearbejde.
Der vil blive luftet ud jævnligt.
I forbindelse med Konventum Uddannelses kurser og uddannelser, vil der være særligt fokus på brug af metoder i undervisningen, der nedsætter tæt fysisk kontakt blandt kursisterne.


Hvad kan du gøre?

Bliver du syg
Mærker du symptomer på sygdom inden din ankomst hos Konventum & Højstrupgård, skal du håndtere dette efter Sundhedsstyrelsens anvisninger.
Bliver du syg under dit ophold på Konventum & Højstrupgård, beder vi om, at du bliver på dit værelse, kontakter en læge - evt. 1813 og derefter kontakter receptionen på 49 28 09 00 eller info@konventum.dk.
Er du på uddannelse eller kursus hos Konventum uddannelse skal du ligeledes kontakte din underviser på telefon eller mail.
Er du på konference, skal du huske at kontakte din organisator på telefon eller mail.

Særlige forholdsregler på din arbejdsplads
Har din arbejdsplads besluttet, at der er særlige forholdsregler, du som medarbejder eller I som organisation skal tage, så kontakt os hurtigst muligt på tlf. 49 28 09 00, mail: booking@konventum.dk
Er du kursist hos Konventum Uddannelse skal du kontakte kursusadministrationen – tlf. 49 28 09 00, mail: kursus@konventum.dk, og få afklaret om disse regler kan efterleves på Konventum.

Fælles ansvar
Vi er alle med til at forebygge smitte med god hygiejne – det gælder vores personale såvel som vores gæster. Derfor opfordrer vi alle til at følge Sundhedsstyrelsens retningslinjer:

  • Vask hænder tit
  • Brug håndsprit
  • Host eller nys i ærmet
  • Begræns fysisk og genstandskontakt

Har du spørgsmål?
Så tag kontakt til vores personale på tlf. 4928 0900 eller mail info@konventum.dk. Vi står klar til at svare på dine spørgsmål.