Morgendagens konference

Hos Konventum tager vi os gerne af det hårde arbejde, så du kan koncentrere dig om indholdet. Via vores app og andre digitale værktøjer, får vi styr på dine deltagere og alle deres individuelle behov (så du ikke skal stå med det) og på dit materiale, som bliver tilgængeligt online (så kan du også rette i det løbende).  

Hos os har I desuden en fast AV-tekniker tilknyttet opstarten af jeres konference, så I altid er sikre på at komme godt i gang med konferencen med den type AV-udstyr, I har brug for.

 

 

App til din konference

Du har set filmen. Du kender teknologien. Du sparer tid ved kopimaskinen. Og ikke mindst sparer du bunkevis af papir, når du lægger programmer, deltagerlister og præsentationer ind i jeres helt egen konference-app hos Konventum. Så har jeres deltagere alle informationer lige ved hånden, både før, under og efter konferencen. 

Online registrering

Online registrering
Hos Konventum tilbyder vi online registrering af jeres deltagere. Du kan både sende invitation (mail) og remindere (mail og SMS) til dine deltagere. Du kan give din chef adgang til deltagerlisten og printe deltagerliste, bordkort og navneskilte direkte ud. Systemet giver dig også mulighed for at sende opfølgningsmails med materiale.

Interaktiv afstemning

Interaktiv afstemning
Audience Response System ('klikkere') er et interaktivt system, der kan tilsluttes enhver PC og interagere med Powerpoint, Word og Adobe. Klikkere bruges til afstemninger i konferencelokalet, hvor deltagernes besvarelser kommer direkte op på storskærmen (enten anonymt eller ikke). Det giver en hurtig feedback i løbet af et oplæg og involverer deltagerne aktivt.

Få et tilbud på din konference

Ønsker du at afholde din konference, seminar eller møde på Konventum,
så kontakt os, så vi sammen kan finde ind til det, der passer allerbedst til jer.

Masser af spændende mødelokaler

Konventum råder over i alt 57 mødelokaler med plads fra 8-250 personer, så hos os, er der rum til både store og små grupper.

Kunst på Konventum

Arkitektur & kunst på Konventum

Konventums arkitektur er opsigtvækkende og interessant. Vi har desuden Danmarks største private kunstsamling, så kom og besøg vores spændende hus.

Aktiviteter

Brug vores motionsrum, lån en cykel, spil golf eller billard.. der er masser af muligheder!