Firmajulefrokost med Martin Brygmann

Kr. 995,- pr. person

9. december hos Konventum

Traditionen tro slår Konventum dørene op til et brag af en julefest med alt, hvad dit bankende julehjerte kan begære: Julemad af høj kvalitet i lange baner, drinks, øl, vin, musik og dans – alt sammen i Konventums lækre lokaler.

Køkkenet står klar med det store julebord, der vil bugne af klassiske juleretter og lækre specialiteter – det hele naturligvis hjemmelavet og kreeret af vores dygtige kokke.Når maverne er fyldt op, skruer Martin Brygmann op for musikken. Tag dine kollegaer og bedste dansemoves med, den 9. december hvor vi åbner dørene for årets fedeste fest!

Lad bilen stå

Lad bilen stå og få i stedet en god nats søvn efter festlighederne. Vi sørger for en lækker morgenmad, der kan kurere selv de vildeste tømmermænd.

Enkeltværelse DKK 745,-

Dobbeltværelse DKK 895,-

Priser er inklusive morgenbuffet og moms.

Om Martin Brygmann

De sidste par år har Martin Brygmann specielt sammensat et band og en flok musikalske venner til Smuk Festival. Det er dette grund-band under ledelse af kapelmester og trommeslager Peter Düring, der gæster med en lang række af Martin Brygmanns største hits.

Det er snart 35 år siden Martin Brygmann første gang fik udgivet sine sange. Det er siden blevet til et væld af sange bl.a. til spillefilmen En Kort En lang, de 2 julekalendere Jesus & Josefine og Jul i Valhal, musicals bl.a. 2020 forestillingen ”Fyrtøjet”, højskolesangbogen, solister så forskellige som Lisa Nielsson, Birthe Kjær, Alberte og Bent Fabricius, og ikke mindst til Lex & Klatten og Det brune punktum. Martin Brygmann udgav i 2018 sit eget album projekt Bates Delight og turnerede med Danmarks Underholdningsorkester, samt har skrevet tekst og musik til Varde Sommerspils Jubilæumsforestilling ”Fyrtøjet-En gnist i HC Andersens Liv.”

Nu snart 400 sange senere kan man med rette sige, at Martin Brygmann har været med til at skabe soundtracket til generationer af musikglæde danskere.

Martin Brygmann er komponist, skuespiller og har en fortid som trommeslager. Som komponist og sangskriver har han i 30 år skrevet musik til solister, film, tv og teater og ofte på tværs af de kunstneriske genrer. Martin Brygmann er blevet udnævnt af KODA til den mest spillede danske kunstner på radio i 15 år med sangen “Vent på mig” og at hans musik er blevet folkeeje, var tydeligt, da han i 2006 fik 3 af sine melodier med i den nye højskolesangbog bl.a. “En kort en lang”.

I 2015 modtog Martin Brygmann DJBFA’s komponistpris og han har gennem årene vundet 4 danske Grammy’er bl.a. Årets Danske Hit og Årets Danske Radio Hit for sine kompositioner til Lex&Klatten og Det Brune Punktum.  

Book jeres pladser den 9. december

Aftenens program

  • Fest fra kl. 18.00 - 02.00
  • Velkomstdrink kl. 18.00
  • Julefrokostbuffet med klassiske juleretter og lækre specialiteter
  • Koncert med Martin Brygmann
  • Drikkevarer tilkøbes

Pris pr. person 995,-
(Baren lukker kl. 02.00)

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.PublishedContent?.GetProperty(

Firmajulefrokost