Mandagsjazz hos Konventum

29. januar kl. 19.30-21.00

Nogle mandage er bare bedre end andre

Konventum gør noget ved musikken og byder på mandags jazz 4 mandage i træk fra d. 15/1 til d 5/2. Kig forbi og nyd vores moderne kunst, mens du lytter til jazz fra musikkere, der kan deres kram. Apropos folk der kan deres kram, kan du tilkøbe en lækker middag tilberedt af vores dedikerede kokke. Vi har åben for alle, men kun plads til 200 gæster, så invester hellere i en billet med det samme.

Mandagens musiker: Sinne Eeg & Jacob Christoffersen duo

Den internationalt anerkendte Sinne Eeg er blandt Skandinaviens største jazzvokalister. Hun er kendt over hele Europa og Asien og er tæt på et gennembrud i USA. Overalt hvor den danske sangstjerne optræder, fascineres publikum af hendes smukke klang, stærke presens og eminente scatsang. Som en indlysende konsekvens har Sinne mange loyale fans over hele verden.

Sinne har sunget med amerikanske jazzikoner som Larry Goldings, Curtis Stigers og Peter Erskine samt optrådt på legendariske jazzklubber som Green Mill i Chicago, Cotton Club i Tokyo og Birdland i New York. Hun har modtaget adskillige anerkendelser, heriblandt fire Danish Music Awards for Bedste Vokalalbum, DR P2 Jazzprisen, Ben Webster Prisen, den franske Prix Du Jazz og Dronning Ingrids Hæderslegat, personligt tildelt af Dronning Margrethe og hendes søstre.

Jacob Christoffersen har været Sinnes faste pianist siden 2009 og turneret med hende over hele verden, især i USA, Japan og Europa. Den prisvindende tangentvirtuos har hele paletten; en fjer-let tilgang til smukke ballader, et groovy swing og exceptionelle evner som akkompagnatør. Ikke overraskende er den charmerende dansker en af ​​Skandinaviens mest efterspurgte pianister.

Efter utallige koncerter over hele verden har Sinne Eeg & Jacob Christoffersen Duo nået et bemærkelsesværdigt højt præstationsniveau med en næsten telepatisk, intern forståelse. En koncert med Eeg & Christoffersen er din chance for at komme helt tæt på to eminente jazzmusikere og opleve en smuk blanding af jazzstandarder og Sinne Eeg´s egne kompositioner.

Book din billet

Pris pr. person

Kr. 175,- billet til koncert

Kr. 495,- billet til koncert inkl. 3-retters menu

Klik på knappen for at bestille.

Dagens menu

  • Husets tapas tallerken med små lækkerier
  • Bøf bourgionne - Mør kalvesteg  i rødvinsauce med grønsager og cremet kartoffelmos
  • Dessert efter dessertkokkens valg

*Der tages forbehold for eventuelle ændringer

Andre kiggede også på

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.PublishedContent?.GetProperty(

Mandagsjazz 15. januar

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.PublishedContent?.GetProperty(

Mandagsjazz 22. januar

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.PublishedContent?.GetProperty(

Mandagsjazz 5. februar