Mandagsjazz hos Konventum

5. februar 2024 kl. 19.30-21.00

Nogle mandage er bare bedre end andre

Konventum gør noget ved musikken og byder på mandags jazz 4 mandage i træk fra d. 15/1 til d 5/2. Kig forbi og nyd vores moderne kunst, mens du lytter til jazz fra musikkere, der kan deres kram. Apropos folk der kan deres kram, kan du tilkøbe en lækker middag tilberedt af vores dedikerede kokke. Vi har åben for alle, men kun plads til 200 gæster, så invester hellere i en billet med det samme.

Mandagens musikere: Gunde on Garner

Errol Garner var en af de helt store amerikanske jazzpianister og melodifortolker af guds nåde. Han danner også udgangspunktet for trioen Gunde on Garner, der drager inspiration fra mesterens egen måde at fortolke musikken på.

Trioen Gunde On Garner har eksisteret siden 1995, og deres dedikerede mål er at spille i Garners ånd, men med udgangspunkt i egne arrangementer af både danske og udenlandske sange.

Ved at følge op på det som Garner gjorde og tage udgangspunkt i den gode melodi, uden hensyn til, om den kommer fra jazzen, rocken eller poppens verden, nærmer Gunde On Garner sig et udtryk, mesteren selv kunne have haft, hvis han havde levet i dag. Og dog har de, med Henrik Gunde, en af landets travleste jazzmusikere i spidsen, i høj grad også deres eget bud på tingene, båret frem af Nicolas Kock og Karsten Bagges swingende og energifyldte spil.

Koncerten både hylder Garners særlige karakteristiske swing og stil og samtidig overrasker med valget af sange og en udadvendt spilleglæde, der tager musikken et nyt sted hen.

Book din billet

Pris pr. person

Kr. 175,- billet til koncert

Kr. 495,- billet til koncert inkl. 3-retters menu

Klik på knappen for at bestille.

Dagens menu

  • Bouillabaisse - Cremet fiskesuppe med safran, hvidløg  fisk og skaldyr
  • Braisseret kalvebryst, urtefriccase, grov pesto, bagt spidskål
  • Dessert efter dessertkokkens valg

*Der tages forbehold for eventuelle ændringer

Andre kiggede også på

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.PublishedContent?.GetProperty(

Mandagsjazz 15. januar

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.PublishedContent?.GetProperty(

Mandagsjazz 22. januar

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.PublishedContent?.GetProperty(

Mandagsjazz 29. januar