Firmajulefrokost med Martin, Poul & Peter

Kr. 995,- pr. person

9. december hos Konventum

Traditionen tro slår Konventum dørene op til et brag af en julefest med alt, hvad dit bankende julehjerte kan begære: Julemad af høj kvalitet i lange baner, drinks, øl, vin, musik og dans – alt sammen i Konventums lækre lokaler.

Køkkenet står klar med det store julebord, der vil bugne af klassiske juleretter og lækre specialiteter – det hele naturligvis hjemmelavet og kreeret af vores dygtige kokke.Når maverne er fyldt op, skruer Martin Brygmann, Poul Reimann og Peter Stenbæk op for musikken.Tag dine kollegaer og bedste dansemoves med, den 9. december hvor vi åbner dørene for årets fedeste fest!

Lad bilen stå

Lad bilen stå og få i stedet en god nats søvn efter festlighederne. Vi sørger for en lækker morgenmad, der kan kurere selv de vildeste tømmermænd.

Enkeltværelse DKK 745,-

Dobbeltværelse DKK 895,-

Priser er inklusive morgenbuffet og moms.

Om Martin, Poul & Peter

Martin, Poul og Peter vender tilbage til hvor deres store kærlighed for musikken startede – tilbage til funk, soul og disko, som det lød i 80’erne og sender os direkte på dansegulvet!

Martin Brygmann er en af de mest kendte og folkekære entertainere i Danmark. Vi kender alle numrene ”Vi skal ud i det blå”, ”Jeg vil i seng med de fleste”, ”Kom lad os gå" og ikke mindst ”Jesus & Josefine” , som vi i på tværs af generationer har sunget med på!

Martin Brygmann har skrevet teksterne og sammen med producerteamet, pianisten Poul Reimann og percussionisten Peter Stenbæk, komponeret musikken, som er funderet i den dybe kærlighed til disko og funk med blide jazz-elementer. Nu har de tre fundet hinanden gennem en fælles kærlighed til musikken og skabt et nutidigt ”love letter” til dansemusik fra 1980’erne.

Der er garanteret en aften med Brygmanns største hits gennem tiden,
samt de nye øreklingere – en aften i hitparadens tegn!

Book jeres pladser den 9. december

Aftenens program

  • Fest fra kl. 18.00 - 02.00
  • Velkomstdrink kl. 18.00
  • Julefrokostbuffet med klassiske juleretter og lækre specialiteter
  • Koncert med Martin Brygmann, Poul og Peter
  • Drikkevarer tilkøbes

Pris pr. person 995,-
(Baren lukker kl. 02.00)

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.PublishedContent?.GetProperty(

Firmajulefrokost