Gå-hjem-møde: Optimer dine møder, I en fælles teamøvelse

Arrangementet er i samarbejde med MPIxEvents

Drømmer du om, at dine møder bliver nogle af dem, man husker? Og at du kan fremvise værdien af den tid og de kræfter, du har brugt på både planlægning og afholdelse af dine møder?

Alle mødeejere ønsker at få noget ud af den tid, og de penge, det koster at afholde møder. Møder er som oftest baseret på vidensdeling i større eller mindre grad, hvilket stiller krav til dem, der sidder inde med den viden – nemlig deltagerne.

For at få adgang til den viden, skal vi prioritere samtaler og drøftelser i vores planlægning. Men ved større møder kan det godt være en udfordring at få alle med og få samlet alle input op.

Arbejd sammen og få adgang til guldkornene

Sidder vi i selskaber, hvor vi ikke kender hinanden, kan fx et spil få langt de fleste af os til at byde mere aktivt ind. Pludselig taler vi ikke blot sammen omkring bordene af høflighed eller spredt interesse, men for at sætte vores aftryk og gøre vores bedste. Det handler i bund og grund om at vække spillelysten i os – som samtidig danner rammer, struktur og en retning for det fælles mål.

Prøv det selv

På vores Gå-hjem-møde 16. august vil vi gerne invitere dig til at prøve et af de værktøjer af, som kan vække dine deltageres engagement, øge dialogniveauet i gruppen og sørge for, at alle bliver hørt. I samarbejde med Mette og Iben fra FACILITATE, præsenterer vi dig for et spændende dialogspil med dokumenteret effekt, som kan være med til at øge værdien af dine møder fra I passerer start, til I er over målstregen.

Arrangementet er forbeholdt erhvervsaktive.

Program

Kl. 15.00 Velkomst
Kl. 15.10

FACILITATE - oplev på egen krop, hvad spillet gør ved dig

Kl. 16.30

Rundvisning på Konventum & Højstrupgård

Kl. 17.00 Netværk og snacks
Kl. 17.30 Tak for i dag

 

Tilmeld dig her

Dato: Tirsdag den 16. august

Tid: fra kl. 15.00 – 17.30

Pris: Gratis

Arrangementet er forbeholdt erhvervsaktive.

Lej mødespillet til dit næste møde

Facilitate