Skaldyrsaften

KR. 845,- (uden vin)

Skaldyrsaften hos Konventum

Nyd en overdådig skaldyrsbuffet kreeret af Konventums dygtige kokketeam med køkkenchef Denis Meyer i spidsen.

Buffeten vil bl.a. byde på friske østers og muslinger, jomfruhummere, krabbe, sushi og kolde forskellige fiskeanretninger. De varme retter vil tage udgangspunkt i sæsonens friske fangst fra havet.

Derudover vil Konventums kokketeam brilliere med innovative og ikke mindst velsmagende retter tilberedt med det bedste sæsonen kan byde på fra havets dyb. Hele buffeten afrundes med forskelligt tilbehør tilberedt af sæsonens gode grøntsager.

Ønsker du at kombinere vores skaldyrsaften med en overnatning tilbyder vi også dette. Klik her for at booke

 

Menu

Østers

4 slags Østers

3 slags vinaigrette

Rejer

3 slags pil-selv-rejer

Stegte rejer med hvidløg og persille

Aioli-chilli mayo, wasabi-mayo, thousand island dressing, Goma dressing

Hummer

Halv hummer

Jomfruhummer tatar

Kogte jomfruhummere

Surf n' turf hotdogs

Jomfruhummer på spyd

Krebs og krabber

3 slags krebs/krabber

Muslinger

Røget kammusling med skilt kærnemælk

Rimet kammusling

Dampet blåmusling med urter

Hjertemusling med hvidvin og fløde

Mules frites

Fisk

Varmrøget laks

Rimet/brændt laks

Ceviche af papegøjefisk

Grillet Dorade

Helbagt helleflynder med urter

Helbagt torsk med urter

Fish n' chips

Suppe

Skaldyrsbisque

Budapest suppe

Salat & grønt

2 slags salat

3 slags grøntsager

3 slags kulhydrater

Kage og ost til dessert

Book online

Book din plads til vores skaldyrsaften den 10. februar 2023.

Pris KR. 845,- pr. person

OBS! Du ledes videre til Ticketbutler, hvor du kan købe billetter.

Andre kiggede også på

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.PublishedContent?.GetProperty(

Kunst & kage