Konventum Hotel og Konferencecenter / Events / Skaldyrsaften
Nyd en overdådig skaldyrsbuffet kreeret af Konventums dygtige kokketeam med køkkenchef Denis Meyer i spidsen.
Buffeten vil bl.a. byde på friske østers og muslinger, jomfruhummere, krabbe, sushi og kolde forskellige fiskeanretninger. De varme retter vil tage udgangspunkt i sæsonens friske fangst fra havet.
Derudover vil Konventums kokketeam brilliere med innovative og ikke mindst velsmagende retter tilberedt med det bedste sæsonen kan byde på fra havets dyb. Hele buffeten afrundes med forskelligt tilbehør tilberedt af sæsonens gode grøntsager.
Ønsker du at kombinere vores skaldyrsaften med en overnatning tilbyder vi også dette. Klik her for at booke
Menu
Østers
4 slags Østers
3 slags vinaigrette
Rejer
3 slags pil-selv-rejer
Stegte rejer med hvidløg og persille
Aioli-chilli mayo, wasabi-mayo, thousand island dressing, Goma dressing
Hummer
Halv hummer
Jomfruhummer tatar
Kogte jomfruhummere
Surf n' turf hotdogs
Jomfruhummer på spyd
Krebs og krabber
3 slags krebs/krabber
Muslinger
Røget kammusling med skilt kærnemælk
Rimet kammusling
Dampet blåmusling med urter
Hjertemusling med hvidvin og fløde
Mules frites
Fisk
Varmrøget laks
Rimet/brændt laks
Ceviche af papegøjefisk
Grillet Dorade
Helbagt helleflynder med urter
Helbagt torsk med urter
Fish n' chips
Suppe
Skaldyrsbisque
Budapest suppe
Salat & grønt
2 slags salat
3 slags grøntsager
3 slags kulhydrater
Kage og ost til dessert
Book din plads til vores skaldyrsaften den 10. februar 2023.
Pris KR. 845,- pr. person
OBS! Du ledes videre til Ticketbutler, hvor du kan købe billetter.