Vildtaften

Kom til Vildtaften hos Højstrupgård - 14. & 15. oktober

Nyd efteråret til vildtaften på stemningsfulde Højstrupgård

Højstrupgårds smukke lokaler danner i år rammen for den traditionsrige vildtaften, hvor køkkenchef Denis Meyer og hans dygtige medarbejdere d. 14. og 15. oktober står klar til at forkæle dig med en hyggelig aften udover det sædvanlige.

Det lokale vildtslagteri Nordvildt leverer friske varer fra Nordsjællands natur, og de garanterer en fantastisk smag og mørhed i det vildtkød, der er på menuen denne aften. Læn dig tilbage og nyd et (valgfrit) glas vin og udsigten over efterårsskoven, mens dine smagsløg får en særlig oplevelse.

I år har du, udover oplevelsen af den sublime menu, mulighed for at tilkøbe en vinmenu sammensat af vores egen vinconnaisseur og direktør Søren Haugaard. Vinmenuen er sammensat således, at den komplimenterer vildtmenuen til perfektion. Er man ikke til vin er det muligt at købe øl, vand og sodavand på aftenen.

Den lækre menu af højeste kvalitet, de stemningsfulde omgivelser og den nøje udvalgte vinmenu danner rammen for en dejlig aften. Så tag din familie, venner, kæreste eller ægtefælle under armen og forkæl dig selv med en vildtaften på Højstrupgård. Nordvildt og vores køkken leverer maden, Højstrupgård stemningen – alt, du skal gøre, er at dukke op.

OBS! Venligst bemærk at der er plads til 6-8 personer omkring et bord. 
Kan man ikke fylde ét bord med sit selskab, kan der være andre gæster placeret ved bordet.

Køb plads til vildtaften

Priser for Vildtaften

DKK 545,00 pr. person ekskl. vinmenu og drikkevarer.
DKK 350,00 pr. person for vinmenu

Andre drikkevarer kan købes separat til arrangementet.

 

Andre kiggede også på