Unikke lokaler

Konventum har et utal af smukke auditorier, unikke konferencelokaler, kreative møderum og nicher, som betyder, at I kan skabe nogle unikke rammer for jeres konference og den måde, I arbejder sammen på under konferencen. Brug fx. vores herregård Højstrupgård til mindre møder eller prøv vores mange udendørs mødefaciliteter.
Se vores tilgængelighed for gæster med særlige behov.

259 værelser

Konventum råder over 259 værelser, der alle har udsigt til vores 300.000 kvm store park. Vores værelser ligger fordelt i syv huse i tæt forbindelse til hovedhuset samt på naboherregården Højstrupgård. Så her er du garanteret en smuk udsigt og en god nattesøvn uden forstyrrelser. Med mindre sidemanden snorker.
Se vores tilgængelighed for gæster med særlige behov.

Madfilosofi

Hvad enten du er her som konferencegæst eller kursist, så er du hver dag garanteret Konventums populære frokostbuffet. Her byder vi på sunde salater, hjemmelavede delikatesser, lokale specialiteter og syndige fornøjelser - til alle os med en sød tand.

Naturen som møderum

Lider I også af analog længsel i hverdagen? Hos os kan I dyrke nærvær, samtale og tilstedeværelse som en del af jeres møde ved at bruge vores mange udendørs mødefaciliteter i skoven, parken og på stranden ved Øresund. Her er ingen tekniske og digitale gadgets.

Facilitering & Teambuilding

Arbejder I med involverende konferencer? På Konventum er du velkommen til at benytte vores faste konsulenter til både innovativ facilitering og lærende teambuilding. Hos Konventum går vi nemlig op i, at I også lærer noget, mens I har det sjovt.

Fritid & fornøjelser

En lang arbejdsdag kan dræne selv den mest dedikerede medarbejder. På Konventum anbefaler vi dig derfor også at få frisk luft til hjernen og ny energi i kroppen ind imellem oplæg, gruppearbejde og alt den gode mad. Det gør dig til et både sundere og gladere menneske.

Kontakt os

Ønsker du at afholde din konference, seminar eller møde på Konventum,
så kontakt os, så vi sammen kan finde ind til det, der passer allerbedst til jer

Konferencer og møder

Konventum danner den ideelle ramme om din konference. Vi hjælper også gerne med planlægningen og facilitering.

Hold møder i det grønne

Lider I også af analog længsel? Brug vores skønne outdoor faciliteter som en del af dit møderum til jeres næste konference.