Konventum er kendt for sin gode mad og lækre selskabsmenuer. Vi glæder os til at hjælpe jer med at sammensætte den helt rigtige menu til jeres fest. Nedenfor kan I se de uimodståelige menuer, der alle er baseret på årstidens bedste råvarer, vores hjemmelavede specialiteter og lokale delikatesser.

Den endelige menu planlægger vi i tæt samspil med jer, så det bliver præcis den fest, I drømmer om.

VINTER menu

Vintermenuer på Konventum

Til vinterens særlige fester har vores kokke sammensat en eksklusiv menu, hvor årstidens grøntsager, møre kød og karismatiske krydderier danner rammen om jeres selskab og give jeres gæster en varm sanseoplevelse i en kold tid.

 

FORÅR menu

Forårsmenuer på Konventum

Foråret byder altid på et hav af skønne fester. Bryllupper, konfirmationer, runde fødselsdage og meget andet. Hos Konventum kan I holde den store dag i unikke omgivelser med en skøn forårsmenu af sæsonens gode råvarer.

Men husk, at vi kan sammensætte præcis den menu, I drømmer om, så I kan give jeres gæster en uforglemmelig gastronomisk oplevelse.

SOMMER menu

Sommermenuer på Konventum

Nyd de lyse sommernætter med en fest på Konventum. Vores dygtige køkken har sammensat en lækker menu, der bugner af sommerens gode råvarer og lækre frugter, som jeres gæster sent vil glemme. Og så skal der danses til den lyse morgen.

Øresundsbuffet

Lækker Øresundsbuffet på Konventum
Nyd Konventums populære Øresunds- buffet med panoramaudsigten over sundet og Sverige lige uden for døren. Vores Øresundsbuffet er spækket med gode råvarer, hjemmelavede delikatesser og lokale specialiteter fra regionen.   

Reception & Tapas

Hold reception på Konventum og forkæl dine gæster med vores lækre, små retter, som nemt kan indtages stående og ved caféborde. Menuen sammensættes af årstidens gode råvarer, så det bliver en oplevelse for både syn og smag.

Natmad

Konventums udvalg af natmad byder på alt fra hjemmelavede supper, charcuterie med lækre delikatesser og hot dog buffet med det hele. Så I kan trygt stole på, at vi sørger, for, at I får et velsmagende punktum for en rigtig festlig aften.

Få et tilbud på jeres næste fest

Vores selskabskoordinator står klar til at skabe de bedste rammer for jer,
så I får minder for livet, når I holder fest på Konventum. NB! Minimum 25 kuverter.