Indholdet er dynamisk og bliver løbende opdateret.
 

Billetter

Deltagelse i Faglig Festival er gratis. Der er enkelte arrangementer, samt rundvisninger i huset, hvor deltagerantallet er begrænset. Det kører efter ’først til mølle princippet’, så kom i god tid.

Der er gratis adgang til alle koncerter; de store koncerter foregår på Festivalpladsen på plænen foran Konventum, ud mod vandet.

 

Program

Programmet opdateres løbende, efterhånden som de enkelte programpunkter falder på plads. Vær opmærksom på, at tidspunkter for de enkelte debatarrangementer kan ændre sig. Dagene ligger dog fast!  

 

Stande

I Dagligstuen kan du under hele festivalen møde PFA, Pension Danmark, A4 Medier, Kadetten, 3F's Arbejdsmiljøafdeling, CO-industri og Dansk Firmaidræt.


Hvor

Konventum, tidligere LO-skolen, Gl. Hellebækvej 70, 3000 Helsingør

Udendørskoncerter og vores Streetfoodmarked er placeret på selve Festivalpladsen, på den store plæne foran huset, ud mod vandet.

Hele huset og Højstrupgård er inddraget til debatter, talks og andre typer af events og arrangementer.


Ankomst

Der er P-pladser foran huset ud mod Gl. Hellebækvej. Der er oprettet ekstra P-pladser i forbindelse med festivalen, men parkeringsmulighederne vil være begrænsede - så fyld bilen op, tag cyklen eller bus 803 fra Helsingør Station og centrum.

Ved ankomsten vil der være tydelig skiltning, som viser vej rundt på det store område.


Mad og drikke

Der vil alle dage være mulighed for at købe mad på vores Streetfoodmarked, placeret på Festivalpladsen bagved Konventum - ud mod vandet. Her vil være noget for enhver smag. Alle måltider betales med en madbillet. I boderne kan hverken betales med MobilePay eller kontanter.

Madbilletter koster 100,- kr og kan dels købes i Konventums reception, dels i madbilletboden på Festivalpladsen – i forbindelse med madmarkedet.

Der er mulighed for køb af drikkevarer, synligt placeret både ude og inde. I det, vi kalder Den Grønne Katedral, foran Højstrupgaard, er der en juicebar, hvor man selv vælger sine grøntsager og frugter og får juicet sin drink.

Der er ikke mulighed for at medbringe egen mad og drikkevarer.

I barerne på hele festivalområdet kan der betales med MobilePay eller Dankort.

 

Overnatning

Book overnatning til Faglig Festival og bliv nogle dage!

A Overnatning i Konventums dejlige standardværelser inkl. morgenbuffet
enkeltværelser pr. nat kr. 995,00
dobbeltværelse pr. nat kr. 1.315,00

B Hus i Feriebyen for 4 personer UDEN morgenbuffet
- feriehus, op til 4 personer, pr. nat kr. 1.000,00

Book her

 

Børn

Børn er velkomne alle dage! Søndag d. 2/6 har vi målrettede aktiviteter for børn. Følg linket og se programmet for nærmere detaljer.