Firmajulefrokost hos Konventum

Endelig jul igen! Jul er kærlighed, god mad og hygge med de mennesker, vi bedst kan lide. Jul er fest og grin og magi – jul er hjerternes fest. Kom og hold jeres julefest på Konventum, hvor vi igen i år glæder os til at byde jer velkommen til årets sjoveste aften.

Årets firmajulefrokoster 2023


24. november • 1. & 2. december •

8. december


Traditionen tro slår Konventum & Højstrupgård i november og december dørene op til et brag af en julefest med alt, hvad dit bankende julehjerte kan begære: Julemad af høj kvalitet i lange baner, drinks, øl, vin, musik og dans – alt sammen i Konventums lækre lokaler.

Køkkenet står klar med det store julebord, der vil bugne af klassiske juleretter og lækre specialiteter – det hele naturligvis hjemmelavet og kreeret af vores dygtige kokke. Når maverne er fyldt op, skruer DJ’en op for musikken i baren, hvor festen fortsætter til kl. 01.00.

Tag dine kolleger og bedste dansemoves med, når vi den 24. november samt 1., 2., og 8. december åbner dørene for årets fedeste fest!

Aftenens program

Pris pr. person 1195,- (inkl. fri bar til kl. 01.00)

Klar til at booke?

Send en mail til vores bookingafdeling på booking@konventum.dk eller ring på tlf.: +45 4928 0900.

Lad bilen stå

Lad bilen stå og få i stedet en god nats søvn efter festlighederne. Vi sørger for en lækker morgenmad, der kan kurere selv de vildeste tømmermænd.

Enkeltværelse DKK 745,-

Dobbeltværelse DKK 895,-

Priser er inklusive morgenbuffet og moms.

Umbraco.Core.Models.MediaWithCrops?.MediaItem?.GetProperty(

Har du spørgsmål til arrangementet?

Har du spørgsmål til arrangementet, eller er du klar til at booke? Så tag kontakt til vores bookingafdeling, der sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

Book jeres julefrokost

+45 4928 0900

booking@konventum.dk