Hotel

Konventum råder over 223 værelser, der alle har udsigt til grønne områder. Vi har standardværelser, luksusværelser, familieværelser og værelser, hvor du må tage din hund med. Vi tilbyder også hotelophold med lidt ekstra - du kan f.eks. få adgang til vores golfbane eller gourmetmiddag med i dit ophold.

Antal personer

1

Ankomstdato

Afrejsedato

Umbraco.Core.Models.MediaWithCrops?.MediaItem?.GetProperty(

Vigtig information til vores hotelgæster

Overnatning på Konventum & Højstrupgård inkluderer morgenbuffet.

Er du gæst i forbindelse med en konference, kan der være inkluderet yderligere forplejning i forbindelse med dit ophold. Ved spørgsmål til dette bedes du henvende dig til din konferencearrangøren for yderligere informationer.

Øvrige måltider skal aftales før ankomst ved at ringe til bookingafdelingen på telefon 4928 0900 eller sende en mail til booking@konventum.dk.

Vær opmærksom på, at vores restaurant kan være reserveret til selskaber eller lukket på særlige dage.

Værelsestyper

Hos Konventum har vi 222 værelser, der er inddelt i forskellige typer. Vil du vide, hvilke typer værelser du kan vælge imellem, så har vi lavet en oversigt til dig.

Umbraco.Core.Models.MediaWithCrops?.MediaItem?.GetProperty(
Umbraco.Core.Models.MediaWithCrops?.MediaItem?.GetProperty(

Hotelophold

Vil du lidt mere end bare overnatte? Så skulle du prøve et af vores hotelophold. Vi sammensætter vores ophold, så der både er noget til dem som skal forkæle sig selv eller dem der måske ønsker lidt mere aktivt ophold med f.eks. golf. 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til dit ophold hos os, så tøv ikke med at kontakte os. Vores receptionister sidder klar til at hjælpe dig videre.

Ring til os!

+45 4928 0900

receptionen@konventum.dk