Tæt på til særpris!

Som officiel, regional KMD Ironman-partner tilbyder vi overnatning til særpris i perioden op til og under afviklingen af det europæiske mesterskab i Helsingør.

Bo på Konventum fra d. 19. - 24. juni 2019 - én eller flere nætter. Du kan også spise her under dit ophold - vi serverer en overdådig buffet med masser af godt brændstof til atleter og entusiastiske tilskuere.

Priser fra dkk 750,- pr person/nat.

Restaurant

På Konventum kan I spise jeres morgenbuffet og nyde panoramaudsigten ud over Øresund i vores stemningsfulde restaurant. I hverdagene har vores restaurant også åbent til frokost, mens middagsselskaber aftales individuelt med vores Booking-afdeling. Bemærk! I sommersæsonen er der ændrede åbningstider.

Oplev kunsten helt tæt på

Oplev Danmarks største private kunstsamling helt tæt på. Konventum råder over mere end 1.200 værker af danske kunstnere med over 100 repræsenterede kunstnere. I receptionen bliver I mødt af et malet flygel af kunsterne Kristian Hornsleth, for på Konventum er kunsten også til for at blive brugt.

Havbad & natur

Konventum ligger 300 m fra Øresund, så hos os behøver du ikke blive snydt for din morgendukkert. Eller hvad med et eftermiddagbad, når dagens program er overstået? Hvis I har lyst til at udforske Øresund i havkajakker i stedet for i badedragter og Speedos, så kan vi sagtens hjælpe med et godt tilbud.
Eller få spændende ideer fra Visit Nordsjælland.

Book en weekend på Konventum

Oplev Konventum

Konventum har siden 1969 betaget og begejstret gæster fra ind- og udland. Her kan I bo blandt dansk design, kunst og arkitektur i verdensklasse uden restriktioner fra glasmontrer og kustoder. Vi ønsker nemlig at dele vores unikke kulturarv med alle vores gæster. Konventum er i dag en fredet bygning på grund af sin arkitektoniske og kulturhistoriske værdi. Vi glæder os til også at dele det med dig. Velkommen