Tæt på til særpris!

Som officiel Ironman-partner tilbyder vi overnatning til særpris i perioden op til og under afviklingen af Ironman 70.3 European Championship Elsinore.

Bo på Konventum fra d. 19. - 22. juni 2020 - én eller flere nætter. Du kan også spise her under dit ophold - vi serverer en overdådig buffet med masser af godt brændstof til atleter og entusiastiske tilskuere.

Restaurant

På Konventum kan I spise jeres morgenbuffet og nyde panoramaudsigten ud over Øresund i vores stemningsfulde restaurant. I hverdagene har vores restaurant også åbent til frokost, mens middagsselskaber aftales individuelt med vores Booking-afdeling. Bemærk! I sommersæsonen er der ændrede åbningstider.

Oplev kunsten helt tæt på

Konventum råder over mere end 1.200 værker af mere end 100 repræsenterede  - primært danske - kunstnere. 
 

Kongernes Nordsjælland

Konventum ligger 300 m fra Øresund, lige midt i Kongernes Nordsjælland. Hos os har du aldrig langt til unikke, historiske seværdigheder, dejlige spisesteder, pragtfuld natur og en kystlinje så langt øjet rækker. Løb en tur i skoven, snup en dukkert i Øresund eller lej en cykel og oplev vores vidunderlige hjørne af Nordsjælland. Besøg Visit Nordsjælland og få endnu mere inspiration til at bruge din frie tid på Konventum.