Job hos Konventum

Søg job hos Konventum

Konventum er Nordsjællands største konferencecenter med lidt over 70 medarbejdere, der dagligt er med til at give vores gæster den bedst mulige oplevelse.

Med et hus på 20.000 kvm og en park på 300.000 kvm er der meget at se til. Lige fra rengøring af værelser, tilberedning af mad og vedligeholdelse af bygninger og park til kundekontakt i receptionen og koordinering af møder og konferencer. 

Som ny medarbejder bliver du en del af familien. Vi er alle engagerede, fulde af gåpåmod og har nemt til grin.

Tjener til restauranten

Konventum & Højstrupgård er midt i en rivende udvikling og søger derfor en kompetent og ihærdig tjener med erfaring indenfor selskaber, konferencer & eminent værtskab, med opstart 1. august 2022.

Vi sætter pris på ansvarsbevidsthed, samarbejde og fleksibilitet i arbejdsdagen. Selvstændighed, et solidt overblik & humor er også kvaliteter, der vægter tungt.

Afløsere til restauranten

Konventum & Højstrupgård er midt i en rivende udvikling og søger derfor kompetente, ansvarsfulde og ihærdige afløsere. Vi søger afløsere til nattevagter, bar & restaurant, samt køkken. Du vælger selv hvor og hvornår du vil arbejde og vi sørger for oplæring.

Send en uopfordret ansøgning

Vi er altid på udkig efter nye talenter. Derfor er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Send ansøgning & CV

job@konventum.dk