Uforglemmelige oplevelser skaber succes

Skal I hygge, have sved på pande eller dyrke jeres faglige indhold på nye, inspirerende måder? Adfærdspykologien viser os, at mindeværdige oplevelser hjælper os med at huske indholdet af et møde eller en konference bedre. Derfor giver vi dig her forskellige forslag til, hvordan du kan gøre din konference til én af dem, man husker for de gode resultater.

LÆRING:

Bliv inspireret af vores ni læringstilbud, som på hver sin måde kan bidrage effektivt til at styrke jeres målsætning med konferencen.

Eller spring længere ned ad siden og læs om vores seks bud på, hvordan du kan skabe hyggelige og inspirerende rammer om din konference.

Spot On: Digital tour

Konventum_teambuilding

Naturen er jeres spilleplade, I er brikkerne og GPS-teknologien er jeres redskab, når vi i samarbejde med Coast Zone sender jer ud på en sjov og taktisk konkurrence, hvor I får brug for samarbejde og kreativitet. Få 2 timers teambuilding i øjenhøjde!

Op til 12 personer: kr. 6.500,- (pr. person derudover: kr. 260,-)

Prisen inkluderer en konsulent under aktiviteten.

Alle priser er ex. moms

Slip kreativiteten løs

Konventum_kreativitet

Kreativitet er roden til alt godt, så slip kontrollen og leg med både maling, filt og spartelmasse på store lærreder, mens I øver og udvikler jeres engagement, skaberkraft og samarbejde i teamet. Til slut får I en række unikke og spændende malerier med hjem til minde om en god dag sammen.

Pris pr. pers: 500 kr.

 

Extended Reality (XR)

Konventum_VR
Med de mange nye teknologier, udvides vores horisont for, hvad der kan lade sig gøre i mange sammenhænge. Hos Konventum bruger vi aktivt udvalgte teknologier til at skabe spændende og lærerige oplevelser for vores gæster. Prøv fx. vores VR-briller i et højeksplosivt spil, brug vores klikkere aktivt i dit oplæg eller få en date med vores robot. 

Fem-kamp: Leg dig glad

Konventum_Teambuilding

Gå på opdagelse i vores smukke park og skov, når vi sender jer ud på vores fem-kamp "Leg dig glad". Vi placerer fem forskellige øvelser i området, som I skal arbejde sammen om at løse på både sjove, mulige og umulige måder. 100% garanti for gode grin.

Pris pr. pers: kr. 150-250 (afhænger af antal)

(Tilbydes ikke i øjeblikket p.g.a. corona)

Opnå mere, gør mindre

Konventum_Rubber_Duck

I samarbejde med Hasse Traberg-Andersen tilbyder vi tre teambuilding aktiviteter, der hjælper jer med at blive klogere på jeres organisation, jeres team og jeres fælles udvikling. I får konkrete tiltag med hjem, så I kan gøre en forskel lige så snart, I kommer hjem.

Fra 2 timer til 2 dage, fra kr. 6.000,-

Fokus på dit team

Konventum_Spil

Giv jer selv en udfordring og kast jer over 'Fotoudfordringen' eller 'Storm P'. Det er begge aktiviteter, der styrker jeres tilgang til problemløsning, samarbejde og kommunikation. Så hvis I er vilde med lidt sund konkurrenceånd og lærerige forløb for hele teamet, så er det her udfordringerne til jer.

 

 

AKTIV UNDERHOLDNING

Frisk luft til hjernen og ny energi i kroppen giver automatisk bedre, mere engagerede og gladere mødedeltagere. Så benyt jer af Konventum & Højstrupgårds 300.000 kvm park, skov og strand til et væld af teambuilding aktiviteter, hvor I får pulsen op og smil på læben. 

MTB: Oplev naturen på hjul

Konventum_MindShop
Oplev naturen på professionelle mountainbikes, hvor I enten kan udfordre jer selv og hinanden på en længere rute eller konkurrere på tid i hold. Mountainbikes er en fantastisk måde at komme rundt i området på og giver samtidig masser af energi til kroppen, inden I skal ind i konferencelokalet igen.

Grøn fitness

Konventum_Skovfitness

Sammen med vores instruktør Magnus Løvendal bliver I guidet igennem Konventum & Højstrupgårds skovfitness, hvor I får trænet både krop og sjæl under trækronerne - og her kan alle kan være med. Hvis vejret er til det, kan I runde af med et friskt havbad i Øresund. 

Yoga for krop og sjæl

Yin Yoga skaber fokus på dit åndedrag og din styrke, og giver dig et pusterum fra hverdagens stress og jag. Når vores hjerne er i ro, har den plads og overskud til at løse mange af de udfordringer, vi tumler med. Så Yin Yoga kan sagtens være et effektivt teambuilding redskab til din konference.

1-10 pers. kr. 125 pr. pers.

11-20 pers. kr. 100 pr. pers.

Kunstrundvisning

Oplev Danmarks største private kunstsamling helt tæt på med over 1.200 værker af moderne kunst fra 1950erne og frem til i dag. Konventum er spækket med malerier, litografier, skulpturer og kunstinstallationer både ude og inde og byder på et spændende indblik i Konventums historie og værdier.

Kronborgs hemmelighed

Mystery Hunt er en intelligent kulturskattejagt på UNESCO sitet Kronborg. Skattejagten er pakket i smukke gamle kuverter med ledetråde, der vil sætte jer på sporet af mysteriet. Det eneste, I skal gøre, er at åbne øjnene og lade tegn og symboler forvandle Kronborg til et mysterie.

Golf med udsigt

Spil golf på Konventums 9 hullers par 3 bane eller få green card til vores nabo Helsingør Golf Club, som er en af Danmarks smukkeste baner. I kan leje bags hos os eller medbringe jeres egen. Når I spiller golf sammen, træner I samarbejde og kommunikation, mens I samtidig får en smuk oplevelse i naturen.

HYGGE:

Skab hyggelige og inspirerende rammer om din konference med vores gode tilbud, der alle kan være med til at give dine deltagere en unik oplevelse i Konventums stemningsfulde rammer.

Lækre pausesnacks

Konventum powersnacks

På Konventum sørger vi for hjemmelavede power pause snacks af gode, lækre råvarer til jeres møde. I kan bestille lige det, I drømmer om, hvad enten det er spinatsmoothies, müslibarer, frugt eller nøddesnacks. Og drømmer I om en syndig chokoladekage, så klarer vi også det. 100 % lækkerhedsgaranti.

På tur i naturens køkken

Koventum_Fouragering

Kom med på fourageringstur, hvor du bliver klog på alt det vores natur er så rig på. Vi går en tur på stranden og i skoven og indsamler årstidens planter, som de fleste af os normalt går forbi. Vi ser på dagens høst og får tips og ideer til, hvordan man kan bruge ingredienserne til skønne pestoer, dip, supper og salater.

Samlet pris kr. 2.500,-

Vinsmagning

Konventum_Vinsmagning

Smag seks forskellige vine inden for rød-, hvid- og rosévine sammen med vores sommerlier, som vil fortæller jer om vinenes kendetegn, duftnoter og bouquet. I kan vælge præcis de flasker, I ønsker, og sammen tilpasser vi det årstiden. Smagningen er inkl. brød og vand. Varighed aftales fra gang til gang

Pris pr. pers: 185 kr.

Attraktive priser på møder

  • Dagmøde kr. 675,- / Konferencedøgn kr. 1.949,-
  • Der kan afbestilles 100% frit, indtil 4 uger før 1. arrangementsdag.

    Kontakt os: Tlf.: (+45) 49 28 09 00 Mail: booking@konventum.dk

     

Masser af spændende mødelokaler

Konventum råder over i alt 57 mødelokaler med plads fra 8-250 personer, så hos os, er der rum til både store og små grupper.

Kunst på Konventum

Arkitektur & kunst på Konventum

Konventums arkitektur er opsigtvækkende og interessant. Vi har desuden Danmarks største private kunstsamling, så kom og besøg vores spændende hus.