Varige minder skaber succes

Skal I bare hygge eller skal I dyrke jeres faglige indhold på nye, inspirerende måder? Adfærdspykologien viser os, at mindeværdige oplevelser hjælper os med at huske indholdet af et møde eller en konference bedre. Derfor giver vi dig her 15 forskellige forslag til, hvordan du kan gøre din konference til én af dem, man husker for de gode resultater.

LÆRING:

Bliv inspireret af vores ni læringstilbud, som på hver sin måde kan bidrage effektivt til at styrke jeres målsætning med konferencen.

Eller spring længere ned ad siden og læs om vores seks bud på, hvordan du kan skabe hyggelige og inspirerende rammer om din konference.

Spot On: Digital tour

Konventum_teambuilding

Naturen er jeres spilleplade, I er brikkerne og GPS-teknologien er jeres redskab, når vi i samarbejde med Coast Zone sender jer ud på en sjov og taktisk konkurrence, hvor I får brug for samarbejde og kreativitet.

Opstartspris: 3.000 kr.

Pris pr. deltager: 250 kr. (minimum 12 pers.)

Alle priser er ex. moms

Slip kreativiteten løs

Konventum_kreativitet

Kreativitet er roden til alt godt, så slip kontrollen og leg med både maling, filt og spartelmasse på store lærreder, mens I øver og udvikler jeres engagement, skaberkraft og samarbejde i teamet. Til slut får I en række unikke og spændende malerier med hjem til minde om en god dag sammen.

Pris pr. pers: 500 kr.

 

Extended Reality (XR)

Konventum_VR
Med de mange nye teknologier, udvides vores horisont for, hvad der kan lade sig gøre i mange sammenhænge. Hos Konventum bruger vi aktivt udvalgte teknologier til at skabe spændende og lærerige oplevelser for vores gæster. Prøv fx. vores VR-briller i et højekplosivt spil, brug vores klikkere aktivt i dit oplæg eller få en date med vores robot. 

Fem-kamp: Leg dig glad

Konventum_Teambuilding

Gå på opdagelse i vores smukke park og skov, når vi sender jer ud på vores fem-kamp "Leg dig glad". Vi placerer fem forskellige øvelser i området, som I skal arbejde sammen om at løse på både sjove, mulige og umulige måder. 100% garanti for gode grin.

Pris pr. pers: kr. 150-250 (afhænger af antal)

Opnå mere, gør mindre

Konventum_Rubber_Duck

I samarbejde med Hasse Traberg-Andersen tilbyder vi tre teambuilding aktiviteter, der hjælper jer med at blive klogere på jeres organisation, jeres team og jeres fælles udvikling. I får konkrete tiltag med hjem, så I kan gøre en forskel lige så snart, I kommer hjem.

Fra 2 timer til 2 dage, fra kr. 6.000,-

Yoga: Ro i krop og sjæl

Konventum_Yoga

Kom helt ned i gear og find ro i både krop og sjæl, når vi byder på yoga i vores fitnesslokale. Gennem rolige bevægelser og med fokus på dybe vejrtrækninger, giver I hjernen en pause fra dagens program og finder ro i kroppen efter en travl dag.

Samlet pris pr. hold: 1.500 kr.

Spil fra MindShop

Konventum_MindShop
Vi tilbyder et udvalg af dynamiske, sjove og virkningsfulde spil til både hjerte, hjerne og hænder fra MindShop. Alle spil er målrettet et bestemt emne, så vi har helt sikkert også et, der passer til jeres formål. Her får I både en oplevelse, sunde refleksioner og effektiv læring med i købet.

Skovfitness og havbad

Konventum_Skovfitness
Konventum er omgivet af smuk natur, og vi udnytter den til fulde. Prøv vores skovfitness, hvor der er udfordringer for både sportsfolk og sofahyggere. Lav evt. en konkurrence, hvor I sammen skal hjælpe hinanden igennem banen. Hvis vejret er til det, kan I runde af med et friskt havbad i Øresund. 

App: Din digitale assistent

Hos os får du din egen digitale assistent. Vi stiller en app til rådighed, som vi tilpasser specifikt til jeres event. Her kan du få alt ind fra deltagerlister, program og talerliste til præsentationer, billeder, video og evalueringsskema. Du kan tilføje rettelser nemt og hurtigt - og dine deltagere vil elske at have alle informationerne lige ved hånden. 

HYGGE:

Skab hyggelige og inspirerende rammer om din konference med vores seks tilbud,

der alle kan være med til at give dine deltagere en unik oplevelse i Konventums

stemningsfulde rammer.

Oplev kunsten

Konventum_Kunsten

Konventum rummer Danmarks største private kunstsamling med over 1.200 værker fra 1950erne og frem til i dag. I får alle anekdoterne sammen med vores dygtige kunstguide, der leder jer igennem værker af bl.a. Asger Jorn, Lin Utzon, Katrine Ærtebjerg, Carl-Henning Pedersen, Robert Jacobsen og mange flere.

Samlet pris fra kr. 2.500,-

På tur i naturens køkken

Koventum_Fouragering

Kom med på fourageringstur, hvor du bliver dus med de mange vækster, som vores natur er så rig på. Vi går en tur på stranden og i skoven og indsamler årstidens planter, som de fleste af os normalt går forbi. Efterfølgende ser vi på dagens høst og får tips og ideer til, hvordan du kan bruge ingredienserne til skønne pestoer, dip, supper og salater.

Samlet pris kr. 2.500,-

Vinsmagning

Konventum_Vinsmagning

Smag seks forskellige vine inden for rød-, hvid- og rosévine sammen med vores sommerlier, som vil fortæller jer om vinenes kendetegn, duftnoter og bouquet. I kan vælge præcis, de flasker, I ønsker og sammen tilpasser vi det årstiden. Smagningen er inkl. brød og vand. Varighed aftales fra gang til gang

Pris pr. pers: 185 kr.

Mindful Walking

Konventum_Mindfulness

Mindfulness handler om at samle tankerne og øge dit nærvær i en travl hverdag. Sammen med vores guide, går I en tur i området, hvor I bliver introduceret for konkrete øvelser, der gør jer mere opmærksomme på jeres omgivelser, jeres eget velvære og styrker jer i at være nærværende, selvom I har travlt.

Samlet pris kr. 2.500,- (Max xx pers. pr. hold)

Golf med udsigt

Konventum_Golf

Brug golf som teambuildingværktøj, hvor I sammen får styrket jeres kommunikation, præcision og samarbejde. Vi har vores egen ni hullers par-3 bane og arbejder tæt sammen med Helsingør Golf Club, hvis I har brug for flere udfordringer. 

Leje af golfbag: 100 kr. 

Lækre pausesnacks

Konventum_Pausesnacks
På Konventum sørger vi for hjemmelavede power pause snacks af gode råvarer til dit møde. I kan bestille lige det, I drømmer om, hvad enten det er spinatsmoothies, müslibarer, frugt eller nøddesnacks. Og drømmer I om en syndig chokoladekage, så klarer vi også det. 100 % lækkerhedsgaranti.

Få et tilbud på din konference

Ønsker du at afholde din konference, seminar eller møde på Konventum,
så kontakt os, så vi sammen kan finde ind til det, der passer allerbedst til jer.

Attraktive priser på møder

  • Dagmøde kr. 675,- / Konferencedøgn kr. 1.949,-
  • Der kan afbestilles 100% frit, indtil 14 dage før 1. arrangementsdag.

    Konventums afbestillingsregler er nogle af branchens mest fordelagtige. Heldigvis bliver de ikke brugt særlig tit.

     

  • Kontakt os: Tlf.: (+45) 49 28 09 00 Mail: booking@konventum.dk

Masser af spændende mødelokaler

Konventum råder over i alt 57 mødelokaler med plads fra 8-250 personer, så hos os, er der rum til både store og små grupper.

Kunst på Konventum

Arkitektur & kunst på Konventum

Konventums arkitektur er opsigtvækkende og interessant. Vi har desuden Danmarks største private kunstsamling, så kom og besøg vores spændende hus.

Lokaler & auditorier

Stort auditorie? Intimt mødelokale? Kreativt læringsrum? Konventum har det hele.