Møder & konferencer

Den grundlæggende idé bag Konventums bygninger er, at mennesker vokser og udvikler sig i mødet med hinanden. Derfor lægger arkitekturen op til, at vi mødes. Fællesarealerne indbyder til at tage en pause og få en snak over en kop kaffe. Utallige nicher er perfekte til at "gemme sig", enten for sig selv eller med andre.

Unikke rammer til unikke møder

Konventum er Nordsjællands største konferencecenter, hvor du finder unikke konferencefaciliteter i naturskønne omgivelser. Vores prispakker på møder og konferencer byder både på dagsmøder og konferencedøgn, hvor I får alt inklusiv AV-udstyr, teknisk assistance, leje af mødelokale eller konferencesal, pauseforplejning og frokostbuffet. Vores afbestillingsbetingelser er særdeles gode og giver god fleksibilitet.

Forneden kan du få mere at vide om vores mødepakker, og alt andet der står i relation til dit møde. Skulle du have spørgsmål til vores produkter, er du velkommen til at kontakte os.

Umbraco.Core.Models.MediaWithCrops?.MediaItem?.GetProperty(

Favorable afbestillingsbetingelser

Vi ved godt, at tingene ikke altid går som planlagt. Derfor kan du med ro i maven booke konferencer og møder hos os. Med vores favorable afbestillingsbetingelser har du mulighed for at afbestille dit arrangement helt frem til 4 uger før – kvit og frit.

Du kan læse mere om vores afbestillingsbetingelser her, og skulle du have spørgsmål kan du ringe til vores bookingafdeling på tlf. 4928 0900 eller sende en mail til booking@konventum.dk.

Mødepakker

Hos Konventum tilbyder vi forskellige mødepakker, alt lige fra dagsmøder til konferencedøgn. Har du særlige behov eller ønsker i forbindelse med dit møde hos os, kan vi også tilpasse mødepakken efter behov.

Alle mødepakker er inkl. vores standard AV-pakke, som indeholder:

  • Projektor eller skærm
  • Whiteboard
  • Flipover
  • Værktøjskasse med kuglepenne, post-it-blokke, tape, saks, tuscher

 

Umbraco.Core.Models.MediaWithCrops?.MediaItem?.GetProperty(
Umbraco.Core.Models.MediaWithCrops?.MediaItem?.GetProperty(

Mødelokaler og auditorium

Konventum råder over 3 auditorier af varierende størrelser og udsmykning.

  • Jorns auditorium har en fast biografopstilling og kan rumme op til 250 personer.
  • Damgaardssalen er et klassisk auditorium og kan rumme op til 228 personer i skolebordsopstilling.
  • Atriumsalen er et mindre auditorium med en fast skolebordsopstilling, der kan rumme op til 45 personer.

Konventum råder ligeledes over 29 mødelokaler, udstyret med projektor og lærred eller smartskærm, med plads til 12-65 personer og 19 gruppelokaler.