Onlinemøder og hybridmøder

Hos Konventum tilbyder vi flere forskellige løsninger, så I kan gøre jeres møde til et hybridmøde eller tilføje et onlinemøde alt efter jeres behov. Og vigtigst af alt, så sørger vi for at teknikken virker. Vi er nemlig kåret til det venue med de bedste tekniske faciliteter i 2023.

Hos os spiller teknikken

TAK, fordi du var med at kåre Konventum, som det venue med bedst styr på teknikken. Vi er glade for at kunne tilbyde dig og dine mødedeltagere flere forskellige digitale løsninger, så I kan få så mange med i mødet som muligt.

Og vigtigst af alt, så sørger vi for, at teknikken virker fra start til slut.

Har du spørgsmål?

Kontakt vores bookingafdeling for at få mere at vide om dine muligheder i forbindelse med dit møde eller konference.

Skab bedre forbindelse til dine kollegaer

Hvis I mødes op til 12 personer her hos os og også gerne vil have kollegaer med fra andre lokationer, er det muligt at leje et kamera og et mikrofonsæt til mødelokalet, så I får skabt et fælles digitalt rum med dem i den anden ende

Er I mellem 12-30 deltagere vil jeres setup kræve lidt mere for at sikre den mest optimale lyd- og billedkvalitet. Derfor anbefaler vores dygtige teknikere, at I tager en snak med dem på forhånd, så de kan indrette teknikken og sikre, at den understøtter jeres møde på den bedst mulige måde.

Kontakt vores bookingafdeling for at få mere at vide om denne løsning.

Umbraco.Core.Models.MediaWithCrops?.MediaItem?.GetProperty(

Nyhed! Op til 475 deltagere

Som noget helt nyt, kan vi nu kan hjælpe jer med holde hybridmøder på tværs af huset, hvor de nyeste kameraer og mikrofoner gør det muligt at forbinde vores to største auditorier digitalt.

Det betyder, at I nu kan samle op til 475 deltagere hos os og skabe en fælles konference på tværs af vores to auditorier, hvor alle får en fælles oplevelse ved hjælp af vores hybride møde-setup.

Det skaber helt nye muligheder for at få endnu flere med på jeres konference, både fysisk i huset og fra andre steder i verden.

Umbraco.Core.Models.MediaWithCrops?.MediaItem?.GetProperty(

Lej en tekniker og vær på den sikre side

Der findes ikke noget værre end teknik, der driller, når man igennem lang tid har arbejdet på at skabe et godt og fagligt stærkt program i forbindelse med afholdelsen af et møde eller en konference.

Hvis I afholder et møde eller en konference med meget teknik, der skal styres og spille sammen på tværs, så er I velkommen til at leje en af vores teknikere og lad dem klare teknikken for jer. De er med jer helt fra planlægningsfasen og frem til at arrangementet er slut.

Det betyder, at I kan læne jer trygt tilbage i stolen og i stedet koncentrere jer om indholdet i konferencen eller på mødet.

Umbraco.Core.Models.MediaWithCrops?.MediaItem?.GetProperty(

TAK for kåringen!

Vi er meget stolte over, at du har være med til at kåre os som det venue med de bedste tekniske faciliteter i DKBS/MyImage Venue analysen 2023.

Det er et stort skulderklap til vores dygtige teknikere, der hver dag sørger for, at du og vores øvrige gæster aldrig skal kæmpe alene med teknikken, men altid er i trygge hænder, når I besøger os.

Det er også dem, der hjælper jer, når I har særlige ønsker eller behov i forbindelse med jeres møder og konferencer. Så tusind tak for jeres anerkendelse af, at teknikken altid spiller her hos os.

Umbraco.Core.Models.MediaWithCrops?.MediaItem?.GetProperty(

Har I brug for en særlig løsning?

Hvis I har andre behov, som kræver en særlig løsning, så spørg os endelig. Vi har mulighed for at leje meget forskelligt udstyr hjem gennem vores samarbejdspartner, så det er nærmest kun fantasien der sætter grænser.

Kontakt vores bookingafdeling for mere information.

Kontakt bookingafdelingen

+45 4928 0900

booking@konventum.dk