Filmteambuilding

Organisationsudvikling og kreativ teambuilding i en samlet pakke

En dag som medarbejderne vil snakke om igen… og igen… og igen…

Konventum tilbyder i samarbejde med Filmteambuilding.dk en værdifuld og sjov aktivitetsdag for jeres medarbejdere.

Filmteambuilding er organisationsudvikling og medarbejderteambuilding i en samlet pakke. Her laver I jeres egne film. Film som handler om jeres organisation og et fagligt tema, I ønsker jeres medarbejdere skal blive skarpere på. Det kan fx være jeres værdier, målsætning eller det særlige tema “Grønne Film”, hvor I laver egne film med forslag til hvordan I kan håndtere bæredygtighed i jeres organisation.

Vi hjælper selvfølgelig, men det er jer, som selv er instruktører, kameramænd, lydmænd, koreografer, setdesignere, skuespillere osv. Helt som på et ganske ægte filmhold. På bare 3 timer udtænker, planlægger og filmer jeres medarbejdere deres rå film. Herefter giver vores filmklippere de rå film et prof. look med jeres logo, musik, effekter. Resultatet er jeres egne firmafilm. Vi leverer endda underholdningen. I ser filmene og vindere kåres i et awardshow. Filmteambuilding har roller til alle - foran og bag kameraet.

Filmteambuilding har dog et klart fokus: I arbejdet med jeres egne film bliver jeres medarbejdere skarpere på jeres organisation og de får mulighed for at reflektere over, hvorfor de er stolte ambassadører for det, I som organisation står for.

Konventum bliver jeres base, men I kan også optage jeres film i de omkringliggende omgivelser, hvor bl.a. parken, stranden eller centrum af Helsingør kan udgøre lokationen for jeres helt store filmpræstation.
Filmteambuilding er sådan noget alle på kontoret griner af og snakker om i lang tid efter, bare fordi det er så anderledes og sjovt end det man normalt gør.

Filmteambuilding er for jer, som vil prøve en anderledes form for teambuilding og som tør at blive udfordret på en helt ny og kreativ måde. Kontakt os for at hør nærmere om, hvordan en dag med Filmteambuilding kan skræddersyes lige netop til jeres organisation.

 

Filmteambuilding på bare 30 sekunder from Himmelstrup Events on Vimeo.

Få mere at vide

Vil du vide mere om et af vores teambuilding tilbud eller har du brug for sparring ift. hvilket tilbud fungerer godt til dit møde, konference eller arrangement? 

Så tag kontakt til vores bookingafdeling! Vores bookingkoordinatorer kan vejlede dig i forhold til vores teambuildingudvalg, så du får det helt rette produkt til dine behov.

Andre kiggede også på

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.PublishedContent?.GetProperty(

Skattejagt på Kronborg

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.PublishedContent?.GetProperty(

SpotOn