Konkurrencebetingelser

Vilkår og betingelser for deltagelse i konkurrence ”Test din viden”

 1. Arrangøren er Konventum A/S, Erling Jensens Vej 1, 3000 Helsingør.
 2. Konkurrencen er åben for personer over 18 år og med bopæl i Danmark.
 3. Konkurrencen er ikke købsbetinget.
 4. Konkurrencen finder sted til Møde & Eventmessen den 22.03.2023 fra kl. 9:00 – 16.00.

Sådan deltager du

 1. På Møde & Eventmessen 2023 (M&E 2023) kan deltageren deltage i konkurrencen ved at svare på en række spørgsmål i en quiz.

  Svarer deltageren rigtig er vedkommende med i lodtrækningen om en af de tre præmier.

  For at kunne deltage i lodtrækningen skal deltageren give arrangøren informationer i form af navn, virksomhed, e-mail, samt være scannet i M&E messe appen, da dette skal bruges til at kontakte vinderen.

Derudover er det et krav, at deltageren tilmelder sig Konventum & Højstrupgårds nyhedsbreve, hvilket kan gøres direkte i quizzen. Gøres dette ikke vil deltageren ikke være med i lodtrækningen. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes.

 1. Vinderen findes til den 24. marts 2023 ved tilfældig lodtrækning.
 2. Vinderen vil blive kontaktet telefonisk eller via e-mail.
 3. Svarer vinderen ikke indenfor 48 timer efter henvendelse fra Konventum, vil en ny vinder blive fundet ved samme metode som beskrevet foroven.
 4. Vinderen modtager præmien pr. e-mail og til den e-mailadresse som vedkommende har afgivet i forbindelse med konkurrencen.

Præmien

 1. Der udloddes en første, anden og tredjeplads i konkurrencen. Første præmie er et gavekort for 2 personer til Vildtaften på Højstrupgård 2023 (samlet værdi 1290 kr.). Anden præmie er et gavekort på en overnatning for 2 personer på Højstrupgård (samlet værdi 1195 kr.). Tredje præmie er gratis teambuilding til alle deltagere på jeres næste møde med vores nye elektroniske kunst quiz (Værdi er 100 kr. pr. person).
 2. Konventum fraskriver sig ethvert ansvar for beskatning/indkomstmæssige forhold i forbindelse med værdien af den præmie, som vinderen af konkurrencen modtager.
 3. Præmierne kan ikke byttes til penge eller ændres til en anden af Konventums ydelser eller produkter.
 4. Bliver vinderen forhindret i at deltage i eventen anses præmien stadig for udleveret.
 5. Hvis Konventum må aflyse eventen, vil vinderen få tilbudt et alternativt produkt eller ydelse, som dog ikke overstiger præmiens oprindelige værdi.

Generelt

 1. Ved deltagelse i konkurrencen accepterer deltagerne konkurrencebetingelserne.
 2. Informationerne om deltagernes navn, virksomhed, og e-mail anvendes udelukkende til at finde en vinder i forbindelse med denne konkurrence og i forbindelse med markedsføring via Konventum og Højstrupgårds nyhedsbreve, medmindre deltageren giver Konventum samtykke til andet.
 3. Opbevaring af oplysninger sker i henhold til GDPR-lovgivning. For nærmere oplysninger om håndtering og opbevaring af oplysninger se her: https://www.konventum.dk/gdpr.
 4. Konkurrencebetingelserne er underlagt dansk lovgivning. Vinderen accepterer at være underlagt dansk lovgivning.