Gode resultater kræver et godt samarbejde

Ingen kan planlægge verdens bedste konference helt alene. Det er hele vejen igennem et team work mellem ledelse, mødebooker, oplægsholdere, konferencecenter, konsulenter og konferencedeltagere. Hos Konventum behøver I ikke booke eksterne konsulentbureauer til facilitering, teambuilding, idégenerering, forandringsprocesser eller evaluering.  

Vi har seks fastansatte konsulenter, der kan hjælpe jer med at skabe de bedste rammer for indholdet og oplægsholderne til  jeres konference. Sammen sørger vi for, at I får det maksimale udbytte af jeres arbejdsindsats.

Vælg her:

Book vores dygtige konsulenter

Hvis du har brug for en stærk faglig sparringspartner til din konference, bl.a. til facilitering, oplægsmetoder, teambuilding
eller evaluering, så kontakt os og få et tilbud i forbindelse med din konference.

Benyt vores konsulenter

Hvorfor bruge unødige udgifter på eksterne facilitatorer, når du kan få det hele hos Konventum? I en tid med mange kedelige og ineffektive møder er god facilitering guld værd.

Vi tilbyder mange former for faciliteringsværktøjer, som I kan tilkøbe i forbindelse med jeres konference hos os. Vores facilitering kan være med til at fokusere på at bevare energiniveauet blandt jeres deltagere, øge deltageraktiviteten, sikre effektive og konstruktive dialoger blandt medarbejdere og ledere samt sikre at konferencens målsætning bliver implementeret ordentligt i jeres fælles dagligdag.

Har I råd til at lade være?

 

Attraktive priser på møder