Kunst i skønne rammer

7 - 8 september 2019

Nyd en weekend i kunstens navn, når vi åbner op for en guidet rundvisning blandt Danmarks største private kunstsamling på Konventum.

På en guided rundtur i husets spændende arkitektur vil Georg Mathiasen, herboende kunstekspert og galleriejer, fortælle om penselstrøg, tanker og motiver bag billederne.

Kl. 14.00 Tjek ind på værelset
Kl. 15.00 Kaffe/the og hjemmebag serveret i dagligstuerne
Kl. 16.00 Rundvisning og fortælling på Konventum
Kl. 18.30 Køkkenchefen serverer en lækker 3-retters menu

Opholdet afsluttes næste morgen med vores dejlige morgenbuffet med udsigt til Øresund.


Kunstrundvisning

Book jeres egen rundvisning

Hvis I er en gruppe, der ønsker at opleve Danmarks største private kunstsamling på Konventum, så anbefaler vi jer at booke en af vores faste kunstguides. Så kan I få historien om husets spændende arkitektur, høre mere om, hvordan kunstsamlingen startede og komme i dybden med nogle af husets største værker. Konventums kunstsamling består af over 1.200 værker af moderne kunst fra 1950erne og frem til i dag. Vores kunstnere omfatter bl.a. markante personligheder som Katrine Ærtebjerg, Asger Jorn, Carl-Henning Pedersen, Kurt Trampedach, Egill Jacobsen og Kristian Hornsleth.
Hvis I bare er et par stykker, kan I betale kr 50 i receptionen og gå rundt og opleve kunsten selv - prisen inkluderer kaffe.