Vi har en holdning til god mad

Sæsonens sprøde råvarer, lokalproducerede delikatesser, hjemmelavede specialiteter og en aktiv kamp mod madspild.
Det vigtigste er det gode måltid og den uimodståelige smag. Vi tror på, at vi spiser med alle vores sanser, og vil gerne skabe en oplevelse, der bliver husket af både øjne, næse og gane.

Den ærlige smag. Sanselighed og enkelthed, lokale råvarer og bæredygtighed - det er vores køkkens grundfilosofi.

Vores dygtige kokke og køkkenteam kan skabe lige præcis den madoplevelse, du drømmer om - hvad enten det er vores populære buffeter, det lille frokostselskab eller lækre gourmetmenuer til det eksklusive arrangement.
 

Bæredygtighed

Bæredygtighed på Konventum

Bæredygtighed giver mening på så mange niveauer. Vi køber vores råvarer lokalt, så vidt det er muligt - lige fra gulerødder til torsk. Så sparer vi miljøet for transport, vi kan bedre kontrollere dyrkningsforholdene og vi støtter det lokale landbrug og fiskeri. Det giver en endnu bedre smag i munden og endnu flere lækre råvarer.   

Køkkenhave med udsigt

Køkkenhave_Konventum
Forår, sommer og efterår avler vi selv vores krydderurter på Konventum. Her giver den salte havluft ekstra saft og kraft til timian, rosmarin, salvie og mange andre gode urter. Snart følger tomatplanter på taget, dyrket helt særligt til din frokosttallerken.

Bier i parken

Bier på Konventum
Verdens bier er truede, og den manglende bestøvning kan få uoverskuelige konsekvenser for os mennesker. Derfor har vi sat et hjørne af parken af til egen bi-avl, så bierne kan boltre sig i vores buske og blomster. Du kan finde og smage vores lækre honning på morgenbuffeten. Eller du kan købe den med hjem til dit eget morgenbord.

Fokus på madspild

Madspild Konventum
Som social ansvarlig virksomhed arbejder vi aktivt med at mindske mængden af madspild i vores restaurant hver eneste dag. Vores dygtige køkken arbejder med både logistik og kreativitet, når det handler om at få mest muligt ud af de gode råvarer i løbet af jeres ophold. Det synes vi giver mad med mening.

Powerpauser til dit møde

Power pauser Konventum
På Konventum sørger vi for hjemmelavede powerpausesnacks af gode råvarer til dit møde. I kan bestille lige det, I drømmer om, hvad enten det er smoothies, hjemmebagt knækbrød, frugt eller nøddesnacks. Og drømmer I om en syndig chokoladekage, så klarer vi også det.
100 % lækkerhedsgaranti.

Åbningstider

Restauranten er åben i forbindelse med møder, konferencer og selskaber. Hotelophold er inkl. morgenbuffet.
I skolernes ferier gælder andre åbningstider.

Morgenbuffet  Kl. 07.00 - 09.00
(Weekend         Kl. 07.30 - 10.00)

Frokostbuffet  Kl. 12.00 - 13.00 
Middag             Kl. 18.00 - 20.00 
Caféen              Kl. 07.30 - 20.00 

Få et tilbud

Kontakt os for at få et tilbud på dit møde, konference eller helt særlige fest.
Sammen finder vi ind til den helt rigtige aftale for dig.

Hold fest blandt dansk design, kunst og arkitektur i verdensklasse

Livets særlige fester kræver nogle helt særlige omgivelser. Dem har vi masser af på Konventum. Hvad enten I ønsker at blive gift i parken med udsigt over Øresund på en smuk sommerdag og fortsætte festen inden døre. Har brug for unikke lokaler til den runde fødselsdag eller konfirmation. Eller ønsker hyggelige, intime rammer om en mindre fest, så har vores erfarne personale mange års erfaring med at skræddersy en fest, så den bliver præcis, som I drømmer om.

 

Kunst på Konventum

Arkitektur & kunst på Konventum

Konventums arkitektur er opsigtvækkende og interessant. Vi har desuden Danmarks største private kunstsamling, så kom og besøg vores spændende hus.

Masser af spændende mødelokaler

Konventum råder over i alt 57 mødelokaler med plads fra 8-250 personer, så hos os, er der rum til både store og små grupper.