Nordsjællands største konferencecenter

Konventum er Nordsjællands største konferencecenter. Vi tilbyder unikke mødelokaler og konferencefaciliteter lige ud til Øresund, tæt på Helsingør bycentrum. Konferencer i Nordsjælland betyder tid væk fra kontoret og en tur ud i noget af Danmarks smukkeste natur. Konventum ligger tæt på skov og strand, så her er masser af muligheder for at bruge naturen som møderum.

Da Konventum er Nordsjællands største konferencecenter, kan vi tilbyde fire smukke auditorier, 25 nicher til gruppearbejde og helt op til 57 unikke mødelokaler til jeres møde eller konference. Derudover har Konventum et område i skoven, der kan bruges til gruppearbejde eller korte møder for max. 30 personer. Men hvorfor ikke også bruge stranden, parken eller resten af skoven til teambuilding, gruppearbejde, walk & talk og mange andre mødeaktiviteter? Konventums bookingpersonale og teambuilding-konsulenter står klar til at hjælpe med inspiration, vejledning og facilitering, så jeres møde eller konference bliver en af dem, medarbejderne taler om længe efter.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Konventum i Nordsjælland.

Få et tilbud på din konference

Ønsker du at afholde din konference, seminar eller møde på Konventum,
så kontakt os, så vi sammen kan finde ind til det, der passer allerbedst til jer.

Mødepakker & AV-teknik

Hos os behøver I ikke være nervøse for teknikken. Vi har altid en fast AV-teknikker tilknyttet opstarten af jeres konference, så I kan få en god start på dagen med styr på teknikken. Vores teknikker er en del af vores faste mødepakker. Alle dele af mødepakken kan selvfølgelig tilrettes, så I får det præcis, som I drømmer om. 

Se alle vores lokaler

Konventum er Nordsjællands største konferencecenter og råder over 5 auditorier, 57 mødelokaler og 259 værelser. Den unikke arkitektur gør Konventum til et originalt og spændende bud til jeres næste møde, konference, kick-off eller workshop. Hvad enten I er 8 eller 250, så sørger vi for, at I får en helt særlig oplevelse.

Mød din digitale assistent

Hos os kan du få din egen digitale assistent. Vi stiller en app til rådighed, som vi tilpasser specifikt til jeres event. Her kan du få alt ind fra deltagerlister, program og talerliste til præsentationer, billeder, video og evalueringsskema. Du kan tilføje rettelser nemt og hurtigt - og dine deltagere vil elske at have alle informationerne lige ved hånden. 

Prøv Højstrupgård

Højstrupgård konferencer
Højstrupgård er vores naboejendom, hvor vi tilbyder jer konferencefaciliteter med hyggelig herregårdsstemning. Her har vi 12 mødelokaler og 36 værelser til jer, der ønsker et mødested i historiske og rolige omgivelser. Højstrupgård er oplagt til leder-, bestyrelses- eller kick-off møder, hvor I har brug for at være jer selv i diskrete omgivelser.

Vores madfilosofi

Madfilosofi Konventum
Vi har en holdning til mad. Sæsonens gode råvarer, lokale delikatesser, hjemmelavede specialiteter og en aktiv kamp mod madspild. Konventums madfilosofi er i høj grad præget af vores aktive indsats for en øget social ansvarlighed. Derfor sørger vi hele tiden for at gøre din madoplevelse hos os mere bæredygtig. Det er vores madfilosofi. 

Aktive konferencer

Aktiviteter Konventum
Hos os kan I boltre jer i 300.000 kvm park, skov og strand. Vi har et væld af teambuildingstilbud og masser af muligheder for at skabe sjove og spændende outdoor aktiviteter til jeres konference. Få ny energi i kroppen med alt fra vores interaktiv GEO-catching og skovfitness til fem-kamp og forfriskende havbad i Øresund. 

Facilitering & Teambuilding

Konventums konsulenter kan tilbyde jer hjælp til facilitering af hele eller dele af jeres konference, så I er sikre på, at energiniveauet er højt igennem hele dagen. Hvis I har brug for at få frisk luft, mens I gennemgår jeres materiale, så har vi også et utal af sjove og lærerige teambuildingaktivteter til jer.

Firmafest

Hold jeres firmafest på Konventum og bliv klogere på jer selv og hinanden med fem-kampen "Leg dig glad" i vores smukke park. Efter fem-kampen kan I nyde en lækker tre-retters festmenu i smukke omgivelser, hvor I bliver forkælet med design, kunst og arkitektur i verdensklasse. 

Møder i det grønne

Lider I også af analog længsel i hverdagen? Hos os kan I dyrke nærvær, samtale og tilstedeværelse som en del af jeres møde ved at bruge vores mange udendørs mødefaciliteter i skoven, parken og på stranden ved Øresund. Her er ingen tekniske og digitale gadgets, der forstyrrer jeres dialog, debat eller oplæg.

Attraktive priser på møder

  • Dagmøde kr. 675,- / Konferencedøgn kr. 1.949,-
  • Der kan afbestilles 100% frit, indtil 14 dage før 1. arrangementsdag.

    Konventums afbestillingsregler er nogle af branchens mest fordelagtige. Heldigvis bliver de ikke brugt særlig tit.

     

  • Kontakt os: Tlf.: (+45) 49 28 09 00 Mail: booking@konventum.dk

Planlæg en effektfuld konference

Planlægning af møder og konferencer tager tid, hvis I skal have en mærkbar effekt ud af dem. Derfor er det vigtigt at definere formålet fra starten, så det bliver helt konkret gennem hele mødeprocessen. Fra oplægsholdere og indhold til metoder og aktiviteter.

På Konventum gør vi en dyd ud af, at I får det møde eller konference, som I drømmer om, når I benytter vores unikke konferencefaciliteter.  Mødelokaler, konferencefaciliteter, teambuilding, facilitering og de smukke omgivelser er alt sammen noget, der kan bidrage til, at I opnår de mål, I har sat jer.

På Nordsjællands største konferencecenter har vi mange års erfaring i, hvordan I kan bruge vores unikke kursuscenter bedst muligt, så tøv ikke med at ringe, skrive eller komme forbi vores kursuscenter og se, hvordan vi kan give jer den bedste konference i nogle helt særlige omgivelser.

I har også mulighed for at deltage i de faglige konferencer, der afholdes af Konventum, hvor der er mulighed for at netværke på tværs af faggrupper.

Konventum er konferencer og møder, som du sent vil glemme.

Vi er stolte af alle vores kunder

På Konventum er vi stolte af alle vores fantastiske kunder. Mange er kommet her igennem flere år, så vi efterhånden kender hinanden ret godt. Mange nye kommer til og hjælper os med at se stedet med nye øjne, så vi hele tiden kan effektivisere vores indsats. Her er blot et par stykker af vores dejlige kunder.

Tak til jer alle sammen for et godt samarbejde. 

Vi støtter velgørende organisationer


                                                     

Masser af spændende mødelokaler

Konventum råder over i alt 57 mødelokaler med plads fra 8-250 personer, så hos os, er der rum til både store og små grupper.

Kunst på Konventum

Arkitektur & kunst på Konventum

Konventums arkitektur er opsigtvækkende og interessant. Vi har desuden Danmarks største private kunstsamling, så kom og besøg vores spændende hus.

Lokaler & auditorier

Stort auditorie? Intimt mødelokale? Kreativt læringsrum? Konventum har det hele.