Velkommen til Nordsjællands største konferencecenter

Konventum er Nordsjællands største konferencecenter. Vi tilbyder unikke mødelokaler og konferencefaciliteter lige ud til Øresund, tæt på Helsingør bycentrum. Konferencer i Nordsjælland betyder tid væk fra kontoret og en tur ud i noget af Danmarks smukkeste natur. Konventum ligger tæt på skov og strand, så her er masser af muligheder for at bruge naturen som møderum.

K-hjulet: Det drejer sig om dig og din konference

K-hjulet er en model til dig, der arbejder med professional mødeplanlægning. Processen tager dig igennem FØR, UNDER og EFTER for at give dig mulighed for at engagere dine deltagere helt fra start og frem til evalueringen. Vi er din sparringspartner hele vejen rundt og sikrer at både ambition, inspiration og effektivitet går op i en højere enhed til jeres konference.

Tag en tur i K-hjulet lige her

 


 

Auditorier, mødelokaler og outdoor

Vi tilbyder fire smukke auditorier, 25 nicher til gruppearbejde og helt op til 57 unikke mødelokaler til jeres møde eller konference. Men hvorfor ikke også bruge stranden, parken eller resten af skoven til teambuilding, gruppearbejde, walk & talk og mange andre mødeaktiviteter? Konventums bookingpersonale og teambuilding-konsulenter står klar til at hjælpe med inspiration, vejledning og facilitering, så jeres møde eller konference bliver en af dem, medarbejderne taler om længe efter. Vi glæder os til at byde jer velkommen på Konventum i Nordsjælland.

Attraktive priser på møder

  • Dagmøde kr. 675,- / Konferencedøgn kr. 1.949,-
  • Der kan afbestilles 100% frit, indtil 4 uger før 1. arrangementsdag.

    Kontakt os: Tlf.: (+45) 49 28 09 00 Mail: booking@konventum.dk

     

Se alle vores lokaler

Lokaler på Konventum
Konventum er Nordsjællands største konferencecenter og råder over 5 auditorier, 57 mødelokaler og 259 værelser. Den unikke arkitektur gør Konventum til et originalt og spændende bud til jeres næste møde, konference, kick-off eller workshop. Hvad enten I er 8 eller 250, så sørger vi for, at I får en helt særlig oplevelse.

Unik teambuilding

Teambuilding Konventum
Hos os kan I boltre jer i 300.000 kvm park, skov og strand. Vi har et væld af teambuildingstilbud og masser af muligheder for at skabe sjove og spændende outdoor aktiviteter til jeres konference. Få ny energi i kroppen med alt fra vores interaktiv GEO-caching og skovfitness til fem-kamp og forfriskende havbad i Øresund.

Prøv Højstrupgård

Højstrupgård konferencer
Højstrupgård er vores naboejendom, hvor vi tilbyder jer konferencefaciliteter med hyggelig herregårdsstemning. Her har vi 12 mødelokaler og 36 værelser til jer, der ønsker et mødested i historiske og rolige omgivelser. Højstrupgård er oplagt til leder-, bestyrelses- eller kick-off møder, hvor I har brug for at være jer selv i diskrete omgivelser.

Mødepakker & AV-teknik

Hos os behøver I ikke være nervøse for teknikken. Vi har altid en fast AV-teknikker tilknyttet opstarten af jeres konference, så I kan få en god start på dagen med styr på teknikken. Vores teknikker er en del af vores faste mødepakker. Alle dele af mødepakken kan selvfølgelig tilrettes, så I får det præcis, som I drømmer om. 

Vores madfilosofi

Madfilosofi Konventum

Vi har en holdning til mad. Sæsonens gode råvarer, lokale delikatesser, hjemmelavede specialiteter og en aktiv kamp mod madspild. Konventums madfilosofi er i høj grad præget af vores aktive indsats for en øget social ansvarlighed. Derfor sørger vi hele tiden for at gøre din madoplevelse hos os mere bæredygtig. Det er vores madfilosofi.

Konventum konference-app

Konventums konference-app

Kunne du tænke dig at spare tid ved kopimaskinen? Droppe kopiering af programmer, deltagerlister og præsentationer? Så læg i stedet det hele ind i jeres helt egen konference-app hos Konventum - helt gratis. Så har jeres deltagere alle informationer lige ved hånden, både før, under og efter konferencen.

Få et tilbud på din konference

Ønsker du at afholde din konference, seminar eller møde på Konventum,
så kontakt os, så vi sammen kan finde ind til det, der passer allerbedst til jer.

Planlæg en effektfuld konference

Planlægning af møder og konferencer tager tid, hvis I skal have en mærkbar effekt ud af dem. Derfor er det vigtigt at definere formålet fra starten, så det bliver helt konkret gennem hele mødeprocessen. Fra oplægsholdere og indhold til metoder og aktiviteter.

På Konventum gør vi en dyd ud af, at I får det møde eller konference, som I drømmer om, når I benytter vores unikke konferencefaciliteter.  Mødelokaler, konferencefaciliteter, teambuilding, facilitering og de smukke omgivelser er alt sammen noget, der kan bidrage til, at I opnår de mål, I har sat jer.

På Nordsjællands største konferencecenter har vi mange års erfaring i, hvordan I kan bruge vores unikke kursuscenter bedst muligt, så tøv ikke med at ringe, skrive eller komme forbi vores kursuscenter og se, hvordan vi kan give jer den bedste konference i nogle helt særlige omgivelser.

Konventum er konferencer og møder, som du sent vil glemme.

Masser af spændende mødelokaler

Konventum råder over i alt 57 mødelokaler med plads fra 8-250 personer, så hos os, er der rum til både store og små grupper.

Kunst på Konventum

Arkitektur & kunst på Konventum

Konventums arkitektur er opsigtvækkende og interessant. Vi har desuden Danmarks største private kunstsamling, så kom og besøg vores spændende hus.

Aktiviteter

Brug vores motionsrum, lej en cykel, spil golf eller billard.. der er masser af muligheder!