Nyhedsbrev

På Konventum sker der hele året en masse inden for både konferencer, kurser, kunst og kultur. Derfor har vi delt vores nyhedsbreve op, så du kan tilmelde dig dem, der omhandler de områder, der er relevante for dig.

På den måde slipper du for en masse unødvendige mails, som du alligevel aldrig får læst - og får kun det som rent faktisk har værdi for dig. Hvert nyhedsbrev udkommer ca. 8-10 gange om året. Vi glæder os til at dele vores tilbud, nyheder og nye arrangementer med dig. 

Din e-mail adresse vil kun blive brugt til udsendelse af nyheder fra Konventum og Højstrupgård. Adressen vil ikke blive givet videre til tredjepart. Nederst i hvert nyhedsbrev, vil du til enhver tid kunne afmelde dig nyhedsbrevet eller ændre, hvilke typer nyhedsbreve, du ønsker at være tilmeldt fra Konventum. Valget er 100% dit. Læs vores privatlivs- og datapolitik her.

Kurser og uddannelser

Bliv klogere på arbejdslivet - se Konventums store udbud af kurser og uddannelser, som sigter mod at skabe endnu bedre danske arbejdspladser.

Konferencer og møder

Konventum danner den ideelle ramme om din konference. Vi hjælper også gerne med planlægningen og facilitering.

Hold møder i det grønne

Lider I også af analog længsel? Brug vores skønne outdoor faciliteter som en del af dit møderum til jeres næste konference.