Om Konventum

Konventum kort fortalt

Konventum er et hotel og konferencecenter beliggende cirka 3 km fra Helsingør centrum. Huset er fra 1969 og er bygget til læring og udvikling af mennesker. Bygningen strækker sig over 20.000 kvm og er placeret midt i en 300.000 kvm stor park omkranset af skovarealer og med en betagende udsigt over Øresund.

Men vi har ikke kun været rammen for udviklingen af mennesker. Vi har siden begyndelsen også faciliteret udvikling og læring gennem de forskellige uddannelser og kurser vi tilbyder. Du kan læse mere om Konventum Uddannelse på denne side.

I 2018 overtog vi driften af den renoverede herregård, Højstrupgård, der er nabo til Konventum. Højstrupgård er det perfekte sted til at holde fester, gastronomiske arrangementer og bestyrelsesmøder. Du kan læse mere om Højstrupgård på www.hoejstrupgaard.dk.

Konventum A/S drives af Fonden LO-skolen, som er en selvejende fond. Du kan læse mere om Fonden LO-skolen her.

 

Praktiske informationer

Hvordan kommer jeg til og fra Konventum? Hvordan er parkeringsforholdene og kan jeg tanke min elbil op hos jer? Svarene på disse spørgsmål og andre praktiske informationer finder du på denne side.

Umbraco.Core.Models.MediaWithCrops?.MediaItem?.GetProperty(
Umbraco.Core.Models.MediaWithCrops?.MediaItem?.GetProperty(

CSR og social ansvarlighed

Konventum har siden 1969 arbejdet med CSR. Du kan læse mere om vores CSR indsats, downloade vores årlige COP-rapport og se hvilke CSR-samarbejder og certifikater vi har.

Kunst, arkitektur & historie

Konventum åbnede for første gang sine døre i 1969. Huset er en enestående arkitektonisk perle med en spændende historie og huser også en af Danmarks største private kunstsamlinger med moderne kunst.

Umbraco.Core.Models.MediaWithCrops?.MediaItem?.GetProperty(
Umbraco.Core.Models.MediaWithCrops?.MediaItem?.GetProperty(

Konventums bestyrelse

Vores bestyrelse er øverste myndighed i Konventum og er en bred sammensætning af repræsentanter fra ledelse, medarbejderstab, fagbevægelse og kommune. I tæt samarbejde med ledelsen, arbejder bestyrelsen for fortsat at sikre Konventums forretningsområder.