Job hos Konventum

Søg job hos Konventum

Konventum er ét af Nordsjællands største konferencecentre med lidt over 70 medarbejdere, der dagligt er med til at give vores gæster den bedst mulige oplevelse i deres møder, konferencer eller uddannelser.

Med et hus på 20.000 kvm og en park på 300.000 kvm er der meget at se til. Lige fra rengøring af værelser, tilberedning af mad og vedligeholdelse af bygninger og park til kundekontakt i receptionen og koordinering af møder og konferencer. 

Som ny medarbejder bliver du en del af familien. Vi er alle engagerede, fulde af gåpåmod og har nemt til grin.

Dygtig kok

Vi leder efter en dygtig kok til vores team i køkkenet. Er du pligtopfyldende og mødestabil og har du erfaring fra storkøkken, så er det måske dig vi leder efter.

Deadline for ansøgning er 26. juni 2022.

Ansættelse er fra 1. august 2022.

Ved spørgsmål kan køkkenchef Denis Meyer kontaktes på tlf. 52196286.

Tjener til restauranten

Konventum & Højstrupgård er midt i en rivende udvikling og søger derfor en kompetent og ihærdig tjener med erfaring indenfor selskaber, konferencer & eminent værtskab, med opstart 1. august 2022.

Vi sætter pris på ansvarsbevidsthed, samarbejde og fleksibilitet i arbejdsdagen. Selvstændighed, et solidt overblik & humor er også kvaliteter, der vægter tungt.

Afløsere til restauranten

Konventum & Højstrupgård er midt i en rivende udvikling og søger derfor kompetente, ansvarsfulde og ihærdige afløsere. Vi søger afløsere til nattevagter, bar & restaurant, samt køkken. Du vælger selv hvor og hvornår du vil arbejde og vi sørger for oplæring.