Gæsterne elsker stedet - og det kan man mærke

Camilla - souschef hos Konventum

Camilla, Souschef i køkkenet - siden 2021

 

Hvordan var det at starte på Konventum?

Jeg faldt i hak med vores køkkenchef lige med det samme, så det var rigtig sjovt. Jeg passede også godt ind i resten af køkkengruppen, så jeg var glad hver dag fra starten.

Hvad er det bedste ved at arbejde på Konventum?

Vi har det rart og hjælper hinanden i flok, også afdelingerne imellem. Alle møder hinanden med smil og hjælpsomme hænder. Det vægter jeg utrolig højt.

Vi har travlt, og Konventum er et stort sted. Det kræver nytænkning og giver nogle flere muligheder, hvilket er fagligt spændende og udviklende.

Hvordan ville du beskrive kulturen på Konventum?

Alle er ligeværdige, uanset uddannelse og stilling. Samarbejde og hjælpsomhed er kernen, fordi vi er sammen om én opgave, fordi det ikke er en koncern ligesom mange hotelkæder. Vi har en opgave, vi løfter den sammen, og alle er med.

Beskriv en hyggelig/sjov tradition

Jeg har kun været med til én fest, men det var sjovt! Det var forsinket julefrokost med mexicotema. Vi gik all in!

Hvordan synes du, Konventum adskiller sig fra andre arbejdspladser?

Mange gæster og medarbejdere har været her i mange år. Gæsterne bliver jo ved med at komme tilbage, og vi genkender dem, og det får dem til at føle sig værdsat og taknemmelige. På den måde får man meget anerkendelse. Mange gæster og medarbejdere har et særligt meningsfyldt forhold til stedet, og det afspejler sig i stemningen.

Hvorfor skal man søge en stilling på Konventum?

Pga. de gode kolleger, hvor mange også bliver ens venner. Folk er altid glade for at se en, og man mærker, at man gør en forskel. Her er en rigtig rar stemning, både blandt medarbejdere og gæster. Og så er her plads til nytænkning. Nye idéer er altid velkomne.

Hvad kendetegner kollegaerne i din afdeling?

Jeg synes, de er de bedste i verden! Vi har altid overskud til at hjælpe hinanden og går ikke og brokker os og sukker. Vi er omstillingsparate, hvis der sker ændringer, for vi synes, det er spændende at tænke ud af boksen. Og så er der plads til forskellighed.