En hverdag med de bedste kollegaer

Mia er tjener

Mia, Tjener i restaurant og til selskaber - siden 2021

 

Hvordan var det at starte på Konventum?

Det var mega positivt! Vi var rigtig mange nye i min afdeling, fordi der var mange, der var stoppet ifm. Corona. Så alle skulle finde deres plads, og vi fik hurtigt skabt et godt kollegialt samarbejde. I de andre afdelinger var folk både hjælpsomme og imødekommende, og det gjorde et stort indtryk på mig.

Hvad er det bedste ved at arbejde på Konventum?

Jeg elsker mit arbejde! Det at kunne løfte gæsterne via god service og give dem en god oplevelse, der gør dem glade. Og så det kollegiale – vi har det bare skide sjovt sammen! Både i køkkenet og afdelingerne imellem. Jeg kender ikke dem fra de andre afdelinger så godt endnu, men der er hjælpsomhed over hele linjen. Det er altid hyggeligt, når der er fælles arrangementer, f.eks. personalefest.

Hvordan ville du beskrive kulturen på Konventum?

Der er en god vibe her, forstået på den måde, at der er en behagelig, afslappet atmosfære. Folk er hjælpsomme, afslappede og imødekommende, og der er et godt samarbejde mellem afdelingerne.

Hvordan synes du, Konventum adskiller sig fra andre arbejdspladser?

Her er meget diversitet - mange forskellige typer mennesker ansatte, og det synes, jeg er spændende. Og så er gæsterne også meget forskellige. Jeg nyder at arbejde med forskellige kundesegmenter, fordi det giver mulighed for afveksling. Her er alt fra selskaber, hvor man skal ranke ryggen og sørge for, at dugene er ekstra hvide, til mere afslappede arrangementer og gæstetyper, hvor man kan sænke skuldrene lidt. På mine tidligere arbejdspladser, har det været mere ”firkantet” og kedeligt, hvilket ikke har givet lige så god mulighed for at udvikle sig fagligt.

Hvorfor skal man søge en stilling på Konventum?

Netop pga. selvudviklingen i at være på en arbejdsplads, der kan så meget forskelligt, både fagligt og kollegialt. Her er højt til loftet og plads til det hele, også til forandringer. Og så pga. det kollegiale, som er i særklasse. Vi lægger vægt på at have det sjovt sammen og grine en masse, og det er vigtigt i dagligdagen, for så kommer man også nemmere igennem de dage, der ikke er perfekte. 

Hvad kendetegner kollegaerne i din afdeling?

Hjælpsomhed, ærlighed, humor, samarbejde.