Praktisk information

På denne side har vi samlet praktiske informationer i forbindelse med dit ophold hos os. Skulle du dog ikke finde svar på dit spørgsmål er velkommen til at kontakte op på booking@konventum.dk eller ringe på +45 4928 0900.

 

Transport

Adresse

Adresse Konventum
Erling Jensens Vej 1
3000 – Helsingør

Tog
Direkte togforbindelse fra Københavns Lufthavn og via Københavns hovedbanegård hvert 20. minut til Helsingør station. Afstand fra Helsingør Station: 3 km.
Der kører lokaltog mellem Gilleleje st. og Helsingør st. cirka hvert 30. minut.
Der kører lokaltog mellem Hillerød st. og Helsingør st. cirka hvert 30. minut.

www.rejseplanen.dk

Bus
Bus 353 kører fra Helsingør st. til Hellebo Park cirka hvert 30. minut. Fra Hellebo Park er der 5 minutters gang til Konventum & Højstrupgård.

www.rejseplanen.dk

www.dinoffentligetransport.dk

Færge
Forsea sejler hvert 20. minut mellem Helsingør og Helsingborg.

www.forsea.dk

Bil
Det tager cirka 45 minutter med bil fra Københavns Rådhusplads til Konventum & Højstrupgård.

 

 

God adgang hos Konventum

På Konventum er vi omfattet af God Adgang-mærkningen, og vi byder alle typer gæster velkommen. Men har du et handicap, vil vi gerne sørge for at informere dig bedst muligt om vores hus, så du ved, hvad du kan forvente, når du besøger os.

Konventum spreder sig over 20.000 kvm og er et hus, der, siden det stod færdigt i 1969, er blevet udbygget flere gange. Det har resulteret i et hus i flere niveauer og med mange trapper. Så selvom vi har God Adgang-mærkning, er der flere ting, vi gerne vil gøre dig opmærksom på, inden du kommer og besøger os.

For kørestolsbrugere:

På Konventum findes der to elevatorer i hver sin ende af huset.

Ønsker du et værelse til to personer, kan vi tilbyde vores Deluxe Twin-værelser, hvor der ikke er dørtrin på værelset.

Ønsker du et enkeltværelse, kan vi tilbyde vores handicapvenlige værelser i stueplan eller vores Deluxe Enkeltværelser.

Ønsker du flere informationer fra os, er du altid velkommen til at kontakte os direkte og høre om dine muligheder for at besøge os. Send en mail på booking@konventum.dk eller ring på telefon +45 4928 0900.

Du kan læse om God Adgang-mærkningen her: https://www.godadgang.dk/

 

 

Parkering

Hos os er parkering gratis i forbindelse med konferencer, møder og arrangementer. Vi råder over 450 gratis udendørs parkeringspladser samt seks parkeringspladser til elbiler på forpladsen.

OBS! Parkering på forpladsen er forbeholdt personer, der kræver særlige hensyn. Ved parkering på forpladsen skal man have en parkeringstilladelse, som kan indhentes i receptionen.

Oplad din el-bil hos os

Vi har seks parkeringspladser, som er forbeholdt opladning af elbiler. Der opkræves betaling for opladningen gennem Monta-appen.

For at kunne bruge opladeren skal du bruge Monta-appen. Du kan enten downloade den her (til Apple eller Android), eller scanne QR-koden, som er at finde på opladerstanden. Det er gennem appen, at du administrerer og betaler for opladningen af din elbil.

Opladerne er udstyret med type 2 stik og kan oplade op til 22 kw.