Praktisk information

Transport

Tog
Direkte togforbindelse fra Københavns Lufthavn og via Københavns hovedbanegård hvert 20. minut til Helsingør station. Afstand fra Helsingør Station: 3 km.
Der kører lokaltog mellem Gilleleje st. og Helsingør st. cirka hvert 30. minut.
Der kører lokaltog mellem Hillerød st. og Helsingør st. cirka hvert 30. minut.

www.rejseplanen.dk

Bus
Bus 803 kører fra Helsingør st. til Hellebo Park cirka hvert 30. minut. Fra Hellebo Park er der 5 minutters gang til Konventum & Højstrupgård.

www.rejseplanen.dk

www.dinoffentligetransport.dk

Færge
Forsea sejler hvert 20. minut mellem Helsingør og Helsingborg.

www.forsea.dk

Bil
Det tager cirka 45 minutter med bil fra Københavns Rådhusplads til Konventum & Højstrupgård.

Adresse Konventum
Erling Jensens Vej 1
3000 – Helsingør

 

God adgang

Konventum har fokus på tilgængeligheden for stedets mange gæster, og vi har i den forbindelse valgt at få udarbejdet en God Adgang mærkning af adgangsforholdene.

Du kan læse om detaljerne vedrørende adgangsforholdene i faktaarket nedenfor.

https://www.godadgang.dk/

Parkering

Hos os er parkering gratis i forbindelse med konferencer, møder og arrangementer. Vi råder over 450 gratis udendørs parkeringspladser samt seks parkeringspladser til elbiler på forpladsen.

OBS! Parkering på forpladsen er forbeholdt personer, der kræver særlige hensyn. Ved parkering på forpladsen skal man have en parkeringstilladelse, som kan indhentes i receptionen.

Oplad din el-bil hos os

Vi har seks parkeringspladser, som er forbeholdt opladning af elbiler. Der opkræves betaling for opladningen gennem Monta-appen.

For at kunne bruge opladeren skal du bruge Monta-appen. Du kan enten downloade den her (til Apple eller Android), eller scanne QR-koden, som er at finde på opladerstanden. Det er gennem appen, at du administrerer og betaler for opladningen af din elbil.

Opladerne er udstyret med type 2 stik og kan oplade op til 22 kw.