Velkommen til Konventum

Konventum er et moderne konference- og kursuscenter, beliggende ud til Øresund og kun 3 km fra Helsingørs charmerende bycentrum. Siden 1969 har stedet begejstret og inspireret mennesker, der har deltaget i konferencer, kurser, selskaber, golfophold og meget andet her i huset.

Vi vil forsøge at give dig et indblik i historien om Konventum. Men det er langt bedre at opleve det selv.

Vi glæder os til at se dig.

Konferencecenter

Konventum er Nordsjællands største konferencecenter med 57 lokaler fordelt på Konventum og vores naboherskabsbolig, Højstrupgård, med plads til grupper op til 250 personer i samme lokale. Vi har både auditorier, mødelokaler og sengepladser nok til alle - og er derfor en attraktiv destination for mange større virksomheder, der ønsker en oplevelse ud over det sædvanlige.

Kursuscenter

På Konventum kan du dygtiggøre dig og tage din efteruddannelse inden for en lang række aktuelle emner, bl.a. ledelse, bestyrelsesarbejde, arbejdsmiljø, tillidshverv, formidling og personlig udvikling. Vores tilgang til læring betyder, at du får styrket din personlige gennemslagskraft med det samme.

Hotel & selskaber

Konventum er andet end konferencer og kurser. Hos os kan du også holde bryllup, fest eller tage på et weekendophold blandt dansk design, kunst og arkitektur i verdensklasse. Du kan også leje hele vores naboherskabsbolig, Højstrupgård, til dit selskab. Den naturskønne beliggenhed ud til Øresund og tæt på Helsingørs charmerende centrum gør os til et oplagt turistmål. 

Arkitektur, design og kunst

Konventum blev bygget i 1969 og har siden vakt international anerkendelse med sin unikke arkitektur, der vidner om arkitekter med både mod, idealisme og visioner om at bygge noget ganske særligt.
Inde og ude kan du opleve Danmarks største private kunstsamling, som sammen med arkitektur og natur giver en fantastisk helhedsoplevelse.

Højstrupgård

Højstrupgård - Konventums lillesøster
Konventum driver Højstrupgård, en herskabsbolig fra 1800-tallet, indrettet som konferencecenter. Her er vel-indrettede mødelokaler og større sale med alle tekniske faciliteter, samt skønne værelser til jeres overnatning.
De smukke rum danner også den perfekte ramme om fester - lige fra bryllupper over fødselsdage til firmafester.

Fonden LO-skolen

Fonden LO-skolen

Konventum har siden 1969 været ejet af den private erhvervsdrivende fond, Fonden LO-skolen. Fonden varetager administrationen af den samlede koncern samt vedligeholdelsen af bygningerne.

Siden 2018 har Fonden også drevet Højstrupgård.

Vedtægter

Konventum vedtægter
Her kan du se Konventums vedtægter med alle vores erhvervsmæssige oplysninger givet i forhold til Erhvervsstyrelsen. Konventums vedtægter er retsforholdene for vores virksomhedsdrift og er vedtaget af vores bestyrelse.

Bestyrelse

Vores bestyrelse er øverste myndighed i Konventum og er en bred sammensætning af repræsentanter fra ledelse, medarbejderstab, fagbevægelse og kommune. I tæt samarbejde med ledelsen, arbejder bestyrelsen for fortsat at sikre Konventums forretningsområder.

Årsrapport

Konventum_God_selskabsledelse

Konventum er medlem af Kooperationen
og følger retningslinjerne for god fondsledelse.

Derfor ligger vores årsrapport frit tilgængelig her på hjemmesiden.

Kontakt os

Ønsker du at afholde din konference, seminar eller møde på Konventum eller
Højstrupgård, så kontakt os, så vi sammen kan finde ind til det, der passer allerbedst til jer.
Vidste du, at Konventum blev fredet i 2010 for sin arkitektoniske og kulturhistoriske værdi?

Få tips til dit arbejdsliv

  • Vælg et af vores nyhedsbreve og hold dig opdateret om enten de seneste trends inden for mødeplanlægning, unikke konferencefaciliteter, spændende aktuelle kurser eller lækre gastronomiske arrangementer i Konventums unikke hus. 
  • Vælg selv dit nyhedsbrev her

Konferencer og møder

Konventum danner den ideelle ramme om din konference. Vi hjælper også gerne med planlægningen og facilitering.

Kurser & uddannelse - også arbejdsmiljøuddannelsen

Bliv en stærkere repræsentant
for dine kollegaer eller medarbejdere.

Kunst på Konventum

Arkitektur & kunst på Konventum

Konventums arkitektur er opsigtvækkende og interessant. Vi har desuden Danmarks største private kunstsamling, så kom og besøg vores spændende hus.