Velkommen til Konventum

Konventum er et moderne konference- og kursuscenter, beliggende ud til Øresund og kun 2 km fra Helsingørs charmerende bycentrum. Siden 1969 har stedet begejstret og inspireret mennesker, der har deltaget i konferencer, kurser, selskaber, golfophold og meget andet her i huset.

Vi vil forsøge at give dig et indblik i historien om Konventum. Men det er langt bedre at opleve det selv.

Vi glæder os til at se dig.

Konferencecenter

Konventum er Nordsjællands største konferencecenter med 57 lokaler fordelt på Konventum og vores naboherregård, Højstrupgård, med plads til grupper op til 250 personer i samme lokale. Vi har både auditorier, mødelokaler og sengepladser nok til alle - og er derfor en attraktiv distination for mange større virksomheder, der ønsker en oplevelse ud over det sædvanlige.

Kursuscenter

På Konventum kan du dygtiggøre dig og tage din efteruddannelse inden for en lang række aktuelle emner, bl.a. ledelse, bestyrelsesarbejde, arbejdsmiljø, tillidshverv, formidling og personlig udvikling. Vores tilgang til læring betyder, at du får styrket din personlige gennemslagskraft med det samme.

Hotel & selskaber

Konventum er andet end konferencer og kurser. Hos os kan du også holde bryllup, fest eller tage på et weekendophold blandt dansk design, kunst og arkitektur i verdensklasse. Du kan også leje hele vores naboherregård Højstrupgård til dit selskab. Den naturskønne beliggenhed ud til Øresund og tæt på Helsingørs charmerende centrum gør os til et oplagt turistmål for mange. 

Arkitektur & design

Konventum blev bygget i 1969 og har siden vakt international anerkendelse med sin unikke arkitektur, der med sine 20.000 kvm imponerer de fleste. De forskellige niveauer, charmerende atriumgårde og unikke rum rundt omkring i huset vidner om arkitekter med både mod, idealisme og visioner om at bygge noget ganske særligt. 

Kunsten

Konventum ejer Danmarks største private kunstsamling med over 1.200 unikke værker af moderne kunst fra 1950erne og frem til i dag. Vores over 100 repræsenterede kunstnere tæller bl.a. Jorn, Kirkeby, Trampedach, Hornsleth, Heerup og Malinovski - og der kommer hele tiden nye til. Udstillingen er åben for offentligheden.

Gourmet & oplevelser

På Konventum lukker vi hvert år dørene op til nogle særlige gourmetaftener, hvor vores køkken serverer gastronomiske mesterværker af høj kvalitet. Middagen nydes i vores stemningsfulde restaurant med panoramaudsigt over Øresund. Hvis I mere er til ophold, hvor kunst eller golf er i fokus, så går I heller ikke forgæves hos Konventum.

Kontakt os

Ønsker du at afholde din konference, seminar eller møde på Konventum eller
Højstrupgård, så kontakt os, så vi sammen kan finde ind til det, der passer allerbedst til jer.

Faciliteter

På Konventum får du det hele. Unikke mødelokaler, hyggelige værelser, rigtig god mad, spændende faciliterings- og teambuildingsmuligheder og meget mere. Vores store hus og store park giver os mange muligheder for at skabe et helt særligt event for jer.

Aktiviteter

På Konventum kommer I ikke til at kede jer. Vi har egen golfbane, cykler, mountainbikes, havbad, volleyball, fodboldbane og meget mere. Området byder desuden på utallige løbe-, cykel- og vandreruter, så her er god mulighed for at få masser af frisk luft.

Fonden LO-skolen

Konventum har siden 1969 været ejet af den private erhvervsdrivende fond, Fonden LO-skolen. Fonden varetager administrationen af den samlede koncern samt vedligeholdelsen af bygningerne. Marina Hoffmann er administrerende direktør for både Fonden og Konventum.

Få tips til dit arbejdsliv

  • Vælg et af vores nyhedsbreve og hold dig opdateret om enten de seneste trends inden for mødeplanlægning, unikke konferencefaciliteter, spændende aktuelle kurser eller lækre gastronomiske arrangementer i Konventums unikke hus. 
  • Vælg selv dit nyhedsbrev her

Vores vedtægter

Konventum vedtægter
Her kan du se Konventums vedtægter med alle vores erhvervsmæssige oplysninger givet i forhold til Erhvervsstyrelsen. Konventums vedtægter er retsforholdene for vores virksomhedsdrift og er vedtaget af vores bestyrelse.

Vores bestyrelse

Vores bestyrelse er øverste myndighed i Konventum og er en bred sammensætning af repræsentanter fra ledelse, medarbejderstab, fagbevægelse og kommune. I tæt samarbejde med ledelsen, arbejder bestyrelsen for fortsat at sikre Konventums forretningsområder.

Årsrapport

Konventum_God_selskabsledelse

Klik på den røde knap nedenfor for at se vores seneste årsrapport.

Da vi er ejet af en erhvervsdrivende fond, har vi valgt også at afgive den lovpligtige redegørelse for god fondsledelse jvf. årsregnskabsloven og som en del af vores ledelsesberetning. Det gør vi bl.a. for at skabe den størst mulige transparens i forhold til Konventums forretninger over for offentligheden.

Vidste du, at Konventum blev fredet i 2010 for sin arkitektoniske og kulturhistoriske værdi?

Kurser & uddannelse - også arbejdsmiljøuddannelsen

Bliv en stærkere repræsentant
for dine kollegaer eller medarbejdere.

Konferencer og møder

Konventum danner den ideelle ramme om din konference. Vi hjælper også gerne med planlægningen og facilitering.

Hold møder i det grønne

Lider I også af analog længsel? Brug vores skønne outdoor faciliteter som en del af dit møderum til jeres næste konference.