Velkommen til Konventum

Konventum er et moderne konference- og kursuscenter, beliggende ud til Øresund og kun 2 km fra Helsingørs charmerende bycentrum. Siden 1969 har stedet begejstret og inspireret mennesker, der har deltaget i konferencer, kurser, selskaber, golfophold og meget andet her i huset.

Vi vil forsøge at give dig et indblik i historien om Konventum. Men det er langt bedre at opleve det selv.

Vi glæder os til at se dig.

Konferencecenter

Konventum er Nordsjællands største konferencecenter med 57 lokaler fordelt på Konventum og vores naboherskabsbolig, Højstrupgård, med plads til grupper op til 250 personer i samme lokale. Vi har både auditorier, mødelokaler og sengepladser nok til alle - og er derfor en attraktiv distination for mange større virksomheder, der ønsker en oplevelse ud over det sædvanlige.

Kursuscenter

På Konventum kan du dygtiggøre dig og tage din efteruddannelse inden for en lang række aktuelle emner, bl.a. ledelse, bestyrelsesarbejde, arbejdsmiljø, tillidshverv, formidling og personlig udvikling. Vores tilgang til læring betyder, at du får styrket din personlige gennemslagskraft med det samme.

Hotel & selskaber

Konventum er andet end konferencer og kurser. Hos os kan du også holde bryllup, fest eller tage på et weekendophold blandt dansk design, kunst og arkitektur i verdensklasse. Du kan også leje hele vores naboherskabsbolig, Højstrupgård, til dit selskab. Den naturskønne beliggenhed ud til Øresund og tæt på Helsingørs charmerende centrum gør os til et oplagt turistmål for mange. 

Arkitektur & design

Konventum blev bygget i 1969 og har siden vakt international anerkendelse med sin unikke arkitektur, der med sine 20.000 kvm imponerer de fleste. De forskellige niveauer, charmerende atriumgårde og unikke rum rundt omkring i huset vidner om arkitekter med både mod, idealisme og visioner om at bygge noget ganske særligt. 

Kunsten

Konventum ejer Danmarks største private kunstsamling med over 1.200 unikke værker af moderne kunst fra 1950erne og frem til i dag. Vores over 100 repræsenterede kunstnere tæller bl.a. Jorn, Kirkeby, Trampedach, Hornsleth, Heerup og Malinovski - og der kommer hele tiden nye til. Udstillingen er åben for offentligheden.

Fonden LO-skolen

Fonden LO-skolen
Konventum har siden 1969 været ejet af den private erhvervsdrivende fond, Fonden LO-skolen. Fonden varetager administrationen af den samlede koncern samt vedligeholdelsen af bygningerne. Siden 2018 har Fonden også drevet Højstrupgård.

Kontakt os

Ønsker du at afholde din konference, seminar eller møde på Konventum eller
Højstrupgård, så kontakt os, så vi sammen kan finde ind til det, der passer allerbedst til jer.
Vidste du, at Konventum blev fredet i 2010 for sin arkitektoniske og kulturhistoriske værdi?

Få tips til dit arbejdsliv

  • Vælg et af vores nyhedsbreve og hold dig opdateret om enten de seneste trends inden for mødeplanlægning, unikke konferencefaciliteter, spændende aktuelle kurser eller lækre gastronomiske arrangementer i Konventums unikke hus. 
  • Vælg selv dit nyhedsbrev her

Kurser & uddannelse - også arbejdsmiljøuddannelsen

Bliv en stærkere repræsentant
for dine kollegaer eller medarbejdere.

Konferencer og møder

Konventum danner den ideelle ramme om din konference. Vi hjælper også gerne med planlægningen og facilitering.

Hold møder i det grønne

Lider I også af analog længsel? Brug vores skønne outdoor faciliteter som en del af dit møderum til jeres næste konference.