Nyt fra Konventum

PRESSEMEDDELELSE - Juli 2019

Konventum opnår international guldstatus inden for bæredygtighed

Den internationale sammenslutning IACC tildeler Konventum guldstatus inden for deres Green Star certificering, for at overholde 85% af deres guidelines inden for bæredygtighed.

Siden Konventum blev medlem af den internationale sammenslutning International Association of Conference Centers (IACC) ved årsskiftet, er det blevet endnu mere tydeligt, at bæredygtighed er en afgørende faktor for at tiltrække internationale kunder til Danmark.

- Vi er stolte over at få certificeringen og ovenikøbet opnå guldstatus. Det viser, at vores indsats for at skabe en mere bæredygtig oplevelse ikke kun vækker genklang hos vores danske kunder, men også bliver anerkendt på et internationalt plan, siger konferencechef Gitte Winberg.

For hende er det tydeligt, at bæredygtighed er et vigtigt emne, især for internationale virksomheder.

- Vi oplever i stigende grad et behov fra vores internationale kunder om at kunne tage et bæredygtigt valg. Her hjælper et certifikat som Green Star os med at tydeliggøre den høje standard vi opretholder, når det drejer sig om at drive bæredygtige konferencer.

IACC opdaterer jævnligt deres Code of Sustainability for at sikre, at deres Green Star-certificering altid refererer til de nyeste best-practices inden for bæredygtig konferencedrift.

Den seneste opdatering blev gennemført i år, og det er på baggrund af den, at Konventum har opnået guldstatus.

Læs mere om Konventums arbejde med social ansvarlighed.

Pressekontakt: Gitte Winberg, Konferencechef, Konventum, gwi@konventum.dk, Tlf 49 28 09 05

 

PRESSEMEDDELELSE - Marts 2019

MPI og IACC vælger Konventum til international summit

Når MPI for første gang afholder deres international summit i Danmark, sker det på Konventum i Helsingør. Konferencecentret er valgt som lokation til The European Educational Summit 2019, hvor en stor gruppe internationale mødebookere deltager.

Det er de to internationale sammenslutninger Meeting Professionals International (MPI) og The International Association of Conference Centres (IACC), der har udvalgt Konventum i Helsingør blandt mange andre europæiske centre.  

- Vi har igennem et par måneder været med i opløbet som venue for MPI og IACCs store konference i efteråret, så at få beskeden om, at de har valgt os, er helt fantastisk. Vi har i løbet af det sidste år mærket en stigende interesse fra udenlandske virksomheder, som er vilde med Konventums stil, historik og særlige stemning. Men det her er en ekstra fjer i hatten, siger Gitte Winberg, konferencechef for Konventum & Højstrupgård, der er Nordsjællands største konferencecenter.

På konferencen i oktober deltager en stor gruppe internationale mødebookere, som Gitte Winberg i særdeleshed glæder sig til at give oplevelsen af Konventums danske arkitektur, design og gastronomi sammen med resten af huset.

- I Danmark kan vi noget helt særligt, som de er vilde med i udlandet. Den nordiske approach til både service, gastronomi og omgivelser er en særlig oplevelse, som vi kan mærke, at vores udenlandske gæster sætter meget stor pris på. Og her er Konventum bare et unikt eksempel på dansk kulturarv, som vi har alt mulig grund til at være stolte af, siger Marina Hoffmann, administrerende direktør for Konventum & Højstrupgård.

Internationalt samarbejde bærer frugt
Konventum & Højstrupgård har været medlem af IACC siden årsskiftet igennem Danske Konferencecentre (DKBS), og her er Danmark det største medlemsland udover USA baseret på antal konferencecentre.

- Vi er utrolig stolte af, at MPI har valgt en af vores partnere til deres Summit i år. Via vores medlemskab af den internationale mødeorganisation IACC Meetings, har det været muligt at få lov at byde ind på denne event. Den bold greb Konventum, og derfor skal arrangementet nu holdes i Danmark for allerførste gang. Det er desuden også første gang, at denne type MPI-arrangementer holdes uden for en storby, så vi har virkelig grund til at være stolte af Konventum, siger Marlene H. Sylvester-Hvid, administrerende direktør i DKBS.

Der er ingen tvivl om at Konventums helt særlige omgivelser og konferencefaciliteter har vakt nysgerrigheden hos de internationale gæster.

- Konventum har leveret et oplæg og et produkt, der både oversteg vores egne forventninger, og hvad vi ellers har fået tilbudt andre steder i verden, så det har i høj grad imponeret os, siger Mark Cooper, CEO for IACC.


Få et overblik over Konventums unikke kvaliteter lige her

Du kan downloade pressemeddelelsen her

Pressekontakt: Gitte Winberg, Konferencechef, Konventum, gwi@konventum.dk, Tlf 49 28 09 05

Billedbank

Lo-skolen er tegnet af arkitekterne Karen og Ebbe Clemmensen og Jarl Heger. Den blev indviet i 1969 og er opbygget som en landsby omkring tre gamle egetræer i en atriumgård - stedets hjerte.

Logobank

Lo-skolen er tegnet af arkitekterne Karen og Ebbe Clemmensen og Jarl Heger. Den blev indviet i 1969 og er opbygget som en landsby omkring tre gamle egetræer i en atriumgård - stedets hjerte.