Konventums køkken til enhver lejlighed

På Konventum har vi solid erfaring med at lave god mad til enhver lejlighed.Konventums elitesmiley

Hvad enten du booker overdådige buffeter til konferencer, kurser eller store selskaber, lækre gourmetmiddage til eksklusive fester eller internationale retter og spændende delikatesser til dine eventyrlystne gæster. Uanset hvem du er, og hvad du gerne vil - vi serverer det, du drømmer om.

                              Vi glæder os til at se dig i vores restaurant

(Bemærk! Restauranten er kun åben i forbindelse med afholdelse af kurser, konferencer og selskaber)

Mødeforplejning

Konventum leverer forplejning af høj kvalitet til alle vores møder, kurser og konferencer. Morgenmad, pauseforplejning både formiddag og eftermiddag, frokostbuffet og aftenmenuer aftales på forhånd med vores Booking, så I får præcis den forplejning, der skal til for, at I kommer godt igennem dagen. 

Hotelforplejning

Konventums restaurant er a la carte fra uge 26-29, men har ellers kun åbent til morgenmadsbuffet i forbindelse med hotelovernatninger i weekender og skoleferier. Til frokost og aften kan vi anbefale mange hyggelige caféer og restauranter i Helsingør bycentrum (2.5 km væk).

Åbningstider

Til daglig gælder følgende åbningstider. I weekender og skoleferier er restauranten som udgangspunkt kun åben til morgenbuffet. I skolernes sommerferie tilbyder vi frokost og middag i restauranten.

Morgenbuffet  Kl. 07.00 - 09.00
(Weekend         Kl. 07.30 - 10.00)

Frokostbuffet  Kl. 12.00 - 13.00 
Middag             Kl. 18.00 - 20.00 
Caféen              Kl. 07.30 - 20.00 

Få et tilbud på dit selskab

Kontakt os for at få et tilbud på dit møde, konference eller helt særlige fest.
Sammen finder vi ind til den helt rigtige aftale for dig.

Køkkenfilosofi

Konventums køkken har en helt enkel filosofi. De gode råvarer skal være i centrum og af høj kvalitet.

Maden tilberedes altid med hjertet og består af lækre hjemmelavede specialiteter og gode smagsoplevelser.

Og det er lige meget, om det er dine blødkogte æg på morgenbordet eller en syv-retters gourmetmenu, der kan få kokkene på selv Københavns fineste restauranter til at kigge en ekstra gang.

Vi ønsker nemlig at betage dig lige så meget med maden, som med udsigten.
 

Restauranten

På Konventum kan du nyde dine måltider i vores hyggelige restaurant*. Her stopper de fleste op og holder vejret, når de træder ind.

For her får I den fulde oplevelse af Konventums panoramaudsigt over Øresund, den smukke grønne park og Sverige på den anden side af sundet.

Restaurantens karakteristiske runde borde er fredede og bidrager til at samle selskaber, så alle får mulighed for at tale sammen, mens der nydes en dejlig morgenbuffet, frokost eller middag i helt særlige omgivelser.

*Kære hotelgæst - bemærk, at vi kun tilbyder a la carte i uge 26-29.

Hold fest blandt dansk design, kunst og arkitektur i verdensklasse

Livets særlige fester kræver nogle helt særlige omgivelser. Dem har vi masser af på Konventum. Hvad enten I ønsker at blive gift i parken med udsigt over Øresund på en smuk sommerdag og fortsætte festen inden døre. Har brug for unikke lokaler til den runde fødselsdag eller konfirmation. Eller ønsker hyggelige, intime rammer om en mindre fest, så har vores erfarne personale mange års erfaring med at skræddersy en fest, så den bliver præcis, som I drømmer om.

 

Kunst på Konventum

Arkitektur & kunst på Konventum

Konventums arkitektur er opsigtvækkende og interessant. Vi har desuden Danmarks største private kunstsamling, så kom og besøg vores spændende hus.

Masser af spændende mødelokaler

Konventum råder over i alt 57 mødelokaler med plads fra 8-250 personer, så hos os, er der rum til både store og små grupper.